Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Lig ‘de mücadele edecek olan Zonguldakspor, daha önce prensipte anlaşılan Teknik direktör Cahit Terzi , yardımcıları Mustafa Göktaş ve Taylan Varol ile resmi sözleşme imzalandı.
Kulüp binasında düzenlenen törene Kulüp Başkan Süleyman Caner, Cahit Terzi ve yardımcıları katıldı. 
İlk kez Kulüp Başkanı olduğunda yola  Cahit Terzi ile çıktıklarını belirten Kulüp Başkanı Süleyman Caner, terzi ile geçmişte yaşadıkları şampiyonluğu yeniden yaşamak için tekrar yollarını birleştirdiklerini belirtti.
Zonguldakspor’un asla hedefsiz olamayacağını belirten Teknik Direktör Cahit Terzi,” Zonguldakspor taraftarı başarı ister. Öyle  sıradan bir takım izlemek istemez. Onun için imkanlar dahilinde iyi bir takım kurmak için çalışacağız” ifadelerini kullandı.
HOCAMIZLA İKİNCİ ŞAMPİYONLUĞU YAKALAMAK İSTİYORUZ
İmza töreni sonrası ilk olarak söz alan Kulüp Başkanı Süleyman Caner, şöyle konuştu,” Zonguldak Kömürspor’da başkanlık yolunu Cahit Terzi hocamızla yola çıkmıştık. Allah nasip etti Cahit Terzi hocamızla şampiyon olduk. Bal liginden üçüncü lige çıkmıştık. İnşallah hocamızla ikinci şampiyonluğu yakalamak istiyoruz.  Hocamızla kısa bir ayrılığımız oldu. Başka takımlardaki görevinden sonra tekrar yuvasına döndü. Allah inşallah tekrar şampiyonluklar  veya  play-off oynamayı şampiyon olmayı nasip eder. Kent olarak el ele vereceğiz. Zonguldak Kömürspor’un başarısı için hocamızla beraber yönetimimiz, işadamlarımız sivil toplum kuruluşlarımız ve halkımızla el ele vereceğiz. Bu ruhu tekrar aya kaldıramazsak bu başarı tekrar mümkün değil’’dedi.
ÜST LİGİ ZORLAMALIYIZ
Zonguldak Kömürspor’un  asla hedefsiz olmayacağını belirten Cahit terzi ise  şunları söyledi “ 5 sene önce yine hep beraber buradaydık. Burada güzel bir takım kurduk. 2 tane de şampiyonluk yaşadık. Bu takım kurduğumuz takım. 2 tane şampiyonluk yaşadı. 1 tane play-off oynadı ve ligde kaldı. 2.Ligde şimdi duraklama devresine girdik. Burada şimdi Zonguldakspor tekrar hamle yapıp üst sıraları muhakkak zorlaması gerek. Mutlaka hedefe oynayan bir takım yapmamız gerekiyor. Zonguldak’ta şartlarla ilgili hiçbir savunmamız olamaz. Çünkü buranın seyircisi sıradan bir takımı kabul etmiyor. Asla orta da oynayacak küme düşmeyi oynayacak bir takım kabul etmiyor. Biz bunun bilinci içerisindeyiz. Bu şehrin taraftarının ne istediğini biliyorum. Hedef olmadığı zaman seyirci zaten sahaya da gelmiyor. Biz bu 5 sene önce ki hamleyi tekrar yapmalıyız. Onun için gerekli oyuncu takviyesini oyuncularımızla yaparak tekrar tribünleri dolduracağız. Onun için kimsenin şüphesi olmasın. Şartlar ne olursa olsun biz mutlaka iyi bir takım yapacağız’’dedi. 
DEFANSIMIZ İYİ ORTA SAHA VE FORVETE TAKVİYE YAPACAĞIZ
Transfer konusunda da konuşan Terzi, Zonguldak Kömürspor defansının  çok iyi olduğunu, orta sahaya ve forvete takviye yapmaları gerektiğini ifade ederek şunları söyledi,” Biz yönetimle çalışmalarımızı yaptık. Kalacak oyuncularımızda belli. Kalacak oyuncularımızla ilk önce anlaşılıp dışarıdan gelen oyuncuları hemen bitirmek istiyoruz. Benim dışarıdan belirlediğim oyuncular var. Savunmamız bu ligin iyi savunmalarından bir tanesi. Ama şuanda 3 tane oyuncunun sözleşmesi bitmiş durumda. Onların bizim oyuncu olması için bizim onlarla anlaşmamız gerek. Şimdi kaç tane oyuncu var diyemeyiz. İlk önce iç transferi halletmemiz lazım. İç transferde anlaşmaları yapalım zaten önümüz açılacak.Eksik yerler zaten belli. Forvet hattı ve orta saha takviye yapılması gerekiyor. Gerekli isimlerle görüşüyoruz. Onları da yakın zamanda bitirip sizlere açıklayacağız’’dedi.
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi