TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, sezonun ikinci yarısının ilk maçında Çarşamba günü Devrek sahasında İnegöl ile karşılaşacak. 

Kırmızı-Lacivertli ekip Ligin ikinci yarısına  Çaycuma’da yaptığı kamp çalışması ile  hazırlanmıştı. 10 günlük kamp sonrası hafta sonunda kendi tesislerine yerleşen Zonguldak Kömüspor,  son eksiklerini  tamamladı. Kırmızı-Lacivertli ekip ikinci yarının ilk maçında Çarşamba günü  saat 13.00’de Devrek ilçe stadyumunda  İnegöl ile karşılaşacak.

İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ

İnegöl maçını kazanarak sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak istediğini belirten  Antrenör Barış Şeref, zorlu maç öncesi duygularını şöyle dile getirdi,”  Sezonun ikinci yarısına en iyi şekilde  hazırlandık. Zorlu bir maraton bizi bekliyor. Bu doğrultuda  ikinci yarının ilk maçında bugün güçlü rakibimiz  İnegöl  ile karşılaşacağız. Çok iyi hazırlandık. Kazanmamak için hiçbir nedenimiz yok. Artık her şey sahada  belli olacak. Son sözü  futbolcu kardeşlerimiz söyleyecek. Güzel başlarsak güzel  devam ederiz. Bunun  için elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz.  Herkesin  dualarını ve desteğini bekliyoruz. Oyuncularımıza güveniyoruz”

HABER: ERCAN AYGÜN


Editör: Haber Merkezi