Türkiye Futbol Federasyonu  İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, ikinci yarının ilk maçında  kendi sahasında  Manisa Büyükşehir Belediyespor’u konuk etti.

Büyük çekişmeye sahne olan maçta  daha etkili bir oyun sergileyen Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular, yakaladıkları  fırsatları değerlendiremeyince sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldılar.

 Güçlü  rakipleri karşısında kaçırdıkları galibiyete  üzüldüklerini belirten Teknik Patron Cahit Terzi, futbolcularının sergilediği performanstan memnun olduklarını belirtti.

KAZANABİLİRDİK

Manisa Büyükşehir Belediyespor maçından galip ayrılacak pozisyonları  bulduklarını , ancak şansızlıktan dolayı bir türlü golü bulamadıklarını belirten Teknik Patron Cahit Terzi, “ Manisa Büyükşehir Belediyespor maçına kısıtlı  kadromuzla  çıktık. Ancak  tüm oyuncularım çok iye mücadele ettiler. Çok koştular, bozuk zeminde savaştılar. Galip gelecek pozisyonları da bulduk. Ancak şanssızlık  sonucu bir türlü golü bulamadık. Şampiyonluğa oynayan bir takım.Güçlü rakipleri karşısında büyük bir mücadele  sergileyen  oyuncularımızı bir kez daha kutluyorum. Cumartesi günü deplasmanda Pendik ile karşılaşacağız. Rakibimiz güçlü bir takım. Zor bir maç olacak. Bu karşılaşmadan da  iyi bir sonuçla dönerek  çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” dedi

Öte yandan ligin 19’uncu haftasında deplasmanda Pendikspor ile karşılaşacak olan Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular, maçın hazırlıklarına  bugünden  itibaren başlayacaklar.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi