Haftalardır galibiyet  özlemi çeken Zonguldakspor’lu futbolcular, bugün oynayacakları Kırklareli maçına  dönüm müsabakası olarak bakıyorlar.

Zorlu maçı kazanarak beyaz bir sayfa açmayı amaçlayan Zonguldakspor’lu futbolcular,  taraftarlarından destek bekliyorlar.

Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Zonguldakspor, 22’inci hafta maçında bugün kendi sahasında Kırklarelispor’u konuk edecek. Maçın son hazırlığını dün Fener sentetik sahada yaptığı ter antrenmanı ile  tamamlayan Kırmızı-Lacivertli ekip kendi tesislerinde  kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Teknik Direktör Fatih Akyel, dün yapılan antrenman öncesi futbolcuları ile konuşarak onlara  moral  verdi. 5’e 2 top çalışmasına katılan Akyel, Kırklareli maçının önemini anlattı. Bazı futbolcular ile özel ilgilenen Akyel, psikolojik olarak da onları maça hazırladı.

Zorlu maç öncesi 32 puanı bulunan Kırklareli  8’inci sırada yer alıyor. 7 haftadır kazanamayan ve 25 puanı bulunan Zonguldakspor ise 12’inci sırada yer alıyor.

Müsabaka 14 Şubat Çarşamba günü saat 13.30’da Karaelmas Kemal  Köksal Stadyumu’nda oynanacak. Müsabakayı Kayseri Bölgesinden Necati Selçuk Şahin  yönetecek.

HABER:   ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi