Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı  Grup'ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, 6. hafta  mücadelesinde  güçlü rakibi Karagümrük’ü 3-1 yenerek  moral buldu.

        Sezona istediği gibi başlayamayan Kırmızı-Lacivertli futbolcular, beklenen patlamayı Karagümrük maçında yaptılar.  İlk 5 haftada  iyi futbol oynamadıkları için eleştirilen Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular, Karagümrük maçının özellikle ilk yarısında sergiledikleri mükemmel oyunla da göz doldurdular.

        3 hafta aranın ardından gelen  galibiyetle  sonrası  büyük sevinç yaşayan Zonguldak Kömürspor’da Teknik Patron Cahit Terzi, özlenen  futbolu sahaya yansıttıklarını belirterek  şöyle konuştu:” Oynadığımız rakibin çok güçlü bir kadrosu var. 1. Ligde, Süper Ligde oynamış oyuncuları  kadrosuna topladı.Bizde 5 haftadır  istediğimiz sonuçları alamıyorduk. Bir çıkış arıyorduk. Evimizde oynayacağımız maçı mutlaka  kazanmak istiyorduk. Bizim takımlarımız iyi oyunculardan kurulu bir ekip. Gerçek oyunlarını sergilediler. Ben sıkıntıya, strese gerek olmadığını söylüyorum. Çünkü iyi bir ekibimiz var. Sadece  maddi anlamda sorunlarımız var. Bu sorunları da şehrin ileri gelenlerinin destekleri ile  çözüleceğini  biliyoruz. Çünkü  çok büyük sıkıntılarımız var. Bir an önce çözülmesi lazım. Bu iyi oyuncuları elimizden kaçırmayalım. Destek olalım. Kısıtlı imkanlarla kurduğumuz bu takım üst sıraları çok rahat zorlayacak bir kapasiteye sahip. Maddi  sorunlar halledilirse  daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum.  Bu konuda  herkesin desteğini bekliyoruz. Aldığımız bu galibiyeti ve üç puanı taraftarımıza armağan ediyoruz. İnşallah alacağımız galibiyetlerde  devamı gelecektir.”

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi