Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Lig’de mücadele eden Zonguldak Kömürspor, yeni sezon hazırlıklarına başlamak için  Haziran ayı içinde yapılacak olan Olağan Genel kurulu bekliyor.
 Eylül’de başlayacak olan  yeni sezon öncesinde  bir çok sorunları bulunan Kırmızı-Lacivertli yönetim kurulu bu sorunları çözmek için  girişimlerini sürdürüyor.  İlk olarak iç  transferde futbolcuların alacaklarını ödemek için kaynak arayan Zonguldak Kömürspor yönetimi, bu ödemeleri  yaptıktan sonra sözleşmesi sona eren 12’ye yakın oyuncu ile yeniden anlaşmak için masaya oturmayı  planlıyor.
 Zonguldak Kömürspor yönetiminin çözmesi gereken bir diğer sorun ile hoca sorunu. Yönetim tarafından  prensipte anlaşıldığı açıklanan Serkan Afacan ile de resmi sözleşmenin imzalanması için yapılacak kongre  bekleniyor.
Zonguldak Kömürspor yönetimin, yeterli maddi kaynağı bulduktan sonara  hoca sorunun çözecek ve iç transferi hallettikten sonra takımın bütçesine ve yapısına uygun oyuncu almak için dış transfer görüşmelerine başlayacağı  öğrenildi. 
Öte yandan Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Futbol Şube Sorumlusu  Hacı Demir ve Genel Kaptan Hakan Hürfitir’in tüm bu konuları  çözmek için  yoğun girişimlerde olduğu belirtiliyor.
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi