Zonguldak Kömürspor, Menemen Belediyespor deplasmanından puanla dönerek çıkışını sürdürmek istiyor...

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele  eden Zonguldak Kömürspor, 9.  haftada deplasmanda oynayacağı Menemenspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Müsabaka için bu sabah İzmir’e giden Zonguldak Kömürspor, zorlu karşılaşmadan puan yada puanla dönerek üst sıralar için iddiasını sürdürmek istiyor. Son üç maçından 7 puanla  ayrılan Zonguldak Kömürspor, Menemen  deplasmanından da puanla dönerek yenilmezlik serisini 4 maça çıkartmak istiyor.

Grupta lider durumda olan rakibi Menemen Belediyespor ile çok zorlu bir maça çıkacaklarını  belirten Teknik Patron Cahit Terzi, tüm hesaplarını  puan için yaptıklarını  belirtti.

Terzi şunları söyledi:

 "Karagümrük ve Darıca maçlarından üç puanla ayrılarak  güzel bir çıkış yakalamıştık. Hafta arasında oynadığımız Tokatspor maçından ise hiç beklemediğimiz bir sonuçla ayrıldık. Alt sıralarda  yer alan rakibimize kendi sahamızda puan kaybetti. Bu maçlar geride kaldı.Kaybettiğimiz 2 puanı telafi etmemiz lazım, Pazar günü deplasmanda Menemen Belediyespor ile  çok zorlu bir maça çıkacağız. Rakibimiz  puan cetvelinin zirvesinde yer alıyor. Ama bizde güçlü bir takımız. İyi motive olduğumuz yapan  yenemeyeceğimiz  rakip yok. İnşallah  Menemen maçına iyi bir şekilde motive olup sahadan puan yada puanlarla ayrılmak istiyoruz. 3 maçlık sürdürdüğümüz yenilmezlik  serimizi 4 maça çıkartmak istiyoruz. Bu konuda oyuncularımıza güveniyoruz,” dedi

21 Eylül Pazar günü  Saat 19.00’da Menemen İlçe Stadyumu'nda oynanacak müsabakayı  Çorum Bölgesi'nden Celal Bayraklı yönetecek. Zorlu müsabaka öncesinde 19 puanı bulunan Menemen Belediyespor Lider durumda bulunurken 11 puanı bulunan Zonguldak Kömürspor ise 10. basamakta yer alıyor.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi