TFF İkinci Ligde mücadele eden Zonguldak Kömürspor’un sezon başında   Bandırmaspor’dan transfer ettiği Mehmet Gürkan Öztürk’ün bir yıllık olan sözleşmesi  sona ermişti.  Geçen sezon başında transferin son günü Zonguldak Kömürspor’a gelen ve transfer mevsiminin kapanmasına  az bir zaman kala lisansı çıkartılan Mehmet Gürkan Öztürk, Zonguldak Kömürspor’da adeta küllerinden yeniden doğdu.

 Mevkisi olmamasına rağmen Santrafor mevkiinde görev verilen Mehmet Gürkan  Öztürk, 28 maçta attığı 14 golle  takıma büyük katkı verdi.

 Mehmet Gürkan Öztürk, 2020-2021 sezonu öncesi  Uşakspor’a transfer oldu. Gürkan’a hizmetlerinden dolayı  teşekkür eden Teknik Patron Serkan Afacan golcüsünün takımdan ayrılması ile ilgili şunları söyledi,” Transfer döneminin kapatmasına saatler kala son gün bize geldi. Açık söylemek  gerekirse kendisini  pek tanımıyordum. Sezon başı kendisi ile konuştum. Bölgesi olmamasına rağmen santrafor olarak sahaya çıktı. Takıma büyük katlı verdi. Adeta o Zonguldak Kömürspor’a, Zonguldak Kömürspor ona  hayat verdi. Kendisini tanıdıkça çok karakterli   ve düzgün bir oyuncu olduğunu gördük. Takımı için  fedakarlık yapan , tam bir görev adamıydı.  Biz kalmasını isterdik ama sonuçta profesyonel futbolcu. Daha iyi teklifleri değerlendirmiş olacaki Uşakspor’a transfer oldu. Kendisine  hizmetleri için teşekkür ediyorum. Yeni takımında başarılar diliyorum”

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi