Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden  Zonguldak Kömürspor, Cumartesi günü saat 15.00’da Kocaeli deplasmanında Darıca Gençlirbirliği ile  karşılaşacak.

          Müsabakanın hazırlıklarına hafta  başından bu yana devam eden Kırmızı-Lacivertli futbolculara dün  izin verildi. Günü  dinlenerek geçiren Zonguldak Kömürspor’lu futbolcula, bugün öğle saatlerinde maç için Darıca’ya geçecekler.

Sakat ve cezalı futbolculu bulunmayan Zonguldak Kömürspor, zorlu deplasmandan  puanla dönerek üst sıralara tırmanışını  sürdürmek istiyor.

ZOR BİR MAÇ BİZİ BEKLİYOR...

       Alt sıralarda bulunan Darıca Gençlirbirliği’nin çıkış aradığını belirten Zonguldak Kömürspor’un Teknik Patronu  Cahit Terzi,deplasmanda zor bir maç oynayacaklarını belirterek, “ Rakibimiz sezon başı iyi transferler yapan fakat  istediği sonuçları  alamayan bir takım. Geçen hafta kaybettiler. Bir çıkış arayan  ekip. Maçın zor geçeceğini biliyoruz. Ama bizde iyi bir takımız. Geçen hafta Karagümrük maçında aldığımız galibiyeti perçinlemek için  bu zorlu maçlardan  puanla denmek için elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz” dedi

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi