Türkiye  Futbol Federasyonu ikinci lig kırmızı grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular hafta sonunda oynayacakları Karagümrük maçı öncesinde dünü izinli  geçirdiler. Son antrenmanını Çarşamaba günü  yapan Kırmızı-Lacivertli futbolcular, dünü  dinlenerek  geçirdiler. Cumartesi günü oynayacakları maç için bu sabah  saatlerinde İstanbul’a gidecek olan Kırmızı-Lacivertli futbolcular. Bir otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacaklar.
Öte yandan zorlu maç öncesinde kırmızı- lacivertli ekipte cezalı olan kaptan mert caymaz ile orta hasa oyuncusu Burkan Akdeniz, cumartesi günü oynanacak maçta takımdaki yerini alamayacak. Sakat olan turan Yılmaz’ın durumu ise  maç gönü  belli olacak.
TARAFTAR UMUTLU
 Ligin ikinci yarısında başarılı bir performans  yakalayan Zonguldak Kömürspor’lu  futbolcuların Karagümrük maçından da iyi bir sonuçla dönmeleri bekleniyor. Taraftarlar yaptıkları açıklamada futbolculara güvendiklerini, ligin ikinci yarısındaki performanslarını  Karagümrük maçında da sergilemeleri durumunda zorlu deplasmandan puanla döneceklerine inandıklarını söylediler.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi