Zonguldak sahaya indi

Yeni sezon hazırlıklar başladı

TFF ikinci Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor 2021-2022 sezonu hazırlıklarına başladı.

Teknik Patron Cafer Aydın nezaretine Fener sentetik sahada sabah 08.00'de yapılan antrenmana 24 futbolcu katıldı.

Geçen seneki kadroda yer alan ve takımla birlikte devam edecek olan

Hakan Çevik, Aykut Emre , Tezcan Gökmen, Yiğit Karaman, Melih İşlek , Arhan Çakıroğlu ile kaleciler Talha ve Egemen'in dışındaki oyuncuların yurt içi ve dışından denenmeye geldikleri belirtildi.

İzinli olan Haluk Türkeri ve Emre Kara'nın ise takıma hafta sonu katılacağı belirtildi.

Öte yandan kırmızı lacivertli ekipte transfer çalışmalarının devam ettiği ifade edildi.

İLK ETAP ZONGULDAK' TA YAPILACAK

Yeni sezon hazırlıkları hakkında konuşan teknik patron Cafer Aydın ilk 10 günlük dönemi kendi tesislerinde yapacaklarını belirterek şunları söyledi:

" Yeni sezon hazırlıklarına start verdik. İlk 10 gün kendi tesislerimizde çalışacağız. Burada denenmeye gelen ve bize tavsiye edilen oyuncularla iç transferde yeniden anlaştığımız ve sözleşmesi devam eden oyuncularımız katılıyor.

Deneme aldığımız oyunculara bakacağız. Daha sonra kamp çalışmamız olacak. Bu arada transfer çalışmamız devam ediyor. Kampa 4-5 hazırlık maçı yapıp hazırlıklarımıza devam edeceğiz."

Takımın hedefi hakkında konuşan Aydın,izlerken zevk veren bir takım oluşturmak istediklerini ifade ederek şöyle konuştu;'Futbolunun gereğini yerine verirseniz hedefe gidersiniz. Zonguldak futbol şehri izlerken zevk veren bir takım oluşturmak istiyoruz. "

Haber: Ercan Aygün

Editör: Haber Merkezi