TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, Pazar günü kendi sahasında  oynayacağı Kırşehir Belediyespor maçı  hazırlıklarına Kozlu halı sahada yaptığı antrenmanla devam etti.
Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Salih Demir ile birlikte antrenmanı ziyaret ederek Kırşehir maçı öncesinde teknik heyet ve futbolculara moral verdiler.
Zonguldak ve Zonguldak Kömürspor’un sahipsiz olmadığını belirten Belediye Başkanı Selim Alan, her zaman destek olmaya devam edeceklerini ifade ederek şunları söyledi; 
“ Kozlu ve Kilimli belediye başkanlarımızla beraber idmana geldik. Hocamıza ve futbolcu arkadaşlarımıza başarılar diledik. Her zaman yanlarında olduğumuzu söyledik. Son hafta 90+8’deki hakem faciasından sonra moraller bozuldu ama biz bunu telafi edeceğiz yaptığımız takviyelerle. Zonguldak Kömürspor sahipsiz değil. Zonguldaklı olan, Zonguldak’ta yaşayan herkesin ortak paydası. Galip geldiği zaman Pazartesi günleri haftaya iyi başlamamızın vesilesi. Başta sayın hocamıza çok güveniyoruz. Teknik heyet ve yönetim elinden geleni yapıyor. Şehir de elinden geleni yaptığı sürece inşallah Zonguldak Kömürspor alt sıralardan kurtulup play-off’u zorlayacaktır. Takıma İnancımız tam.Bundan sonraki müsabakalarda başarılar diliyoruz”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi