TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, Perşembe günü Devrek ilçe stadyumunda şampiyonluğunu garantileyen Manisa FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor.
Teknik Patron Barış  Şeref,  Fener sentetik sahada gerçekleşen  antrenman öncesi futbolcuları ile kısa bir toplantı yaparak  kalan 4 maçın önemine dikkat çekti. Şeref,  kalan maçlarda korkulu rüya görmemek için 1 galibiyet gerektiğini anlattı. Daha sonra  ısınma hareketleri ile başlayan antrenman  5’e 2 top çalışması ve yarı sahada çift   kale maçla  tamamlandı.
ALKIŞLARLA KARŞILAYACAĞIZ. HAK ETTİLER

 Sarıyer maçından çok değerli bir puan  olduğu belirten Teknik sorumlu Barış Şeref, Perşembe günü konuk edecekleri Manisa FK maçından de  kesinlikle puanla ayrılmak istediklerini ifade  ederek şöyle konuştu,” Sarıyer maçına  galibiyet için  çıkmıştık. Öne de geçtik Ancak  üstünlüğümüzü koruyamadık. İlk yarının ortalarına doğru kornerden gelen topu uzaklaştıramadık ve  gol oldu. İlk yarı 1-1 bitti. İkinci yarıda  kazanmak için elimizden geleni yaptık. Bu arada Play-Off mücadelesi veren rakibimizde galibiyet için yüklendi. 1’de penaltı kaçırdılar. Sonuçta maç 1-1 berabere sonuçlandı.  Bu haftalarda 1 puanda çok değerli. Oyuncularımızı tebrik ediyorum.
Bu maçı geride  bıraktık, Perşembe günü lider Manisa FK geliyor.  Rakibimiz şampiyonluğunu 2 hafta önce garantileyerek 1. Lige yükseldi. Kendilerini tebrik ediyoruz. En iyi şekilde ağırlayacağız. Bize ise tam olarak  rahatlamak için   puan lazım. Lider  karşısından puan yada puanlarla ayrılmak için elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Yenemiyorsak ta yenilmeyeceğiz. Bizim artık galibiyet almamız lazım. Eğer 1 galibiyet alırsak  rahatlarız.”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi