TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor transfer çalışmalarına start verdi. Kırmızı-Lacivertli ekip  geçen sene Keçiörengücü'nde şampiyonluk yaşayan stoper Hakan Çevik ile 1 yıllığına anlaşmaya vardı. Tecrübeli futbolcu Hakan Çevik, Zonguldak'a gelerek Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir ile son bir görüşme gerçekleştirdi ve bir yıllık resmi sözleşme imzaladı.

MAHCUP ETMEYECEĞİM

Zonguldak Kömürspor gibi  büyük bir camiaya geldiği için mutlu olduğunu ve  kendisine güvenenleri  mahcup etmeyeceğini belirten tecrübeli futbolcu  Hakan Çevik, duygularını şöyle dile getirdi,” Bizi buraya getirenleri  mahcup etmemek istiyoruz. İnşallah sezonu iyi geçiririz. Zonguldak büyük bir camia’sı olan bir takım .İnşallah bu taraftara ve  camiaya layık olmaya çalışacağız. Sezonu mutlu ve başarılı bir şekilde bitirmek için elimizden geleni yapacağız”

HAKAN ÇEVİK KİMDİR.?

1988 doğumlu tecrübeli  defans oyuncusu Hakan Çevik, geçtiğimiz  sezon İkinci Lig Kırmızı Grupta şampiyon olan Keçiörengücü’nde 

başarıyla forma giydi.

Bolu’lu olan tecrübeli futbolcu Hakan Çevik, futbola Yeniçağaspor’da başladı. Sırası ile Boluspor, Bilecikspor, Çanakkale Dardenelspor, Şanlıurfaspor, Bozüyükspor, Tavşanlı Linyitspor, Giresunspor, Gümüşhanespor, Tepecik, Niğde ve son olarak  Keçiörengücü’nde forma giydi.

Tecrübeli futbolcu Hakan, kariyerinde 1. Ligde 75, 2. Ligde 201, 3. Ligde 47, Türkiye Kupası’nda 16 resmi maçta forma giydi.

Hakan Çevik, yeni sezonda  Zonguldak Kömürspor’un başarısı için ter dökecek.

HABER: ERCAN AYGÜN


 

Editör: Haber Merkezi