Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Zonguldakspor’lu  futbolcular yeni sezon çalışmalarına dün başladılar.

2018-2019 sezon hazırlığı için dün Kulüp binasında toplanan futbolcular, akşam saat 18.30 civarında  sezonun ilk çalışmasını yaptılar.

Bir hafta Zonguldak’ta çalışacak olan Zonguldakspor’lu futbolcular, daha sonra Kızılcahamam’da ikinci etap kamp çalışması yaparak sezon hazırlıklarına devam edecek.

BAŞARILI OLACAĞIZ

Yeni sezon ile ilgili düşüncelerini dile getiren başarılı futbolcu Ercan Coşkun şunları söyledi; ”Yeni sezona yeni umutlarla giriyoruz. İnşallah bu sezon başarılı olacağız. Taraftarlarımızın da desteği ile  bu sezon zirve mücadelesi vermeyi hedefliyoruz” dedi

HEYECAN YAŞAMAMIZ ŞART

Yeni sezonda zirve yarışı içinde heyecanlı bir lig geçirmeyi hedeflediklerini belirten tecrübeli kaleci Sinan  Ören ise şu duygulara yer verdi;”Kadromuzu  koruduk. Aramıza yeni gelen arkadaşlar oldu. İnşallah bu sezon ilk 5’in içinde olup heyecanlı bir lig geçirmek istiyoruz. Çünkü hedefsiz olmazsan ligin heyecanı kalmıyor. Biz  zirve mücadelesi için elimizden geleni yapacağız. Taraftarlarımız yeni sezonda bizi yalnız bırakmasınlar.“ HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi