Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, tesis yatırımlarına devam ediyor.
 İlimize önemli spor tesisleri kazandıran Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Spor Bakanlığının katkıları ile projeleri bir bir hayata geçiriyor.
Bu kapsamda Zonguldak’ta olmayan ve eksikliği hissedilen Bocce  sahası yapılmaya başlandı. Gençlik ve Spor il Müdürlüğü Sporcu Fabrikasının yanında bulunan boş alanda yapılıma başlatan tesisin kısa zamanda hizmete geçeceği belirtildi.
Çalışmaları yerinde inceleyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, yaptığı açıklamada şunları söyledi,” Tesisleşme açısından yatırımlarımız devam ediyor.  Elimizdeki mevcut boş alanları mümkün olduğunda  değerlendirip sporun hizmetine sunmak istiyoruz.  Sporcu Fabrikası binamızın yan tarafından  boş bir şekilde  duran alanı Bocce sahasına dönüştürerek  hizmete sunmak istiyoruz. çalışmalar devam ediyor. Bu tesise ihtiyacımız vardı. Tesisin tamamlanması ve hizmete girmesi ile birlikte Bocce sporu ilimizde biraz daha canlanacak ve yapılmaya başlanacak. İnşallah bu sahadan ilimizi başarı ile temsil edecek sporcular çıkartacağız. Ben  ilimize  hazırlı olması temennisinde bulunuyorum.
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi