Türkiye Curling Federasyonu’nun faaliyet programında yer Anadolu Curling Turnuvası 4-6 Haziran 2021 tarihleri arasında Ankara’da yapıldı.
Pandimidolayısı ile yaklaşık 1 yıl ara verilen müsabakalara hormalleşme adımları kapsamında yeniden başlandı.
6 takımın mücadele ettiği müsabakalarda başarılı maçlar çıkartan Zonguldak takımı 4’üncü olarak şehrimize kupa ile döndü.
Sporcular müsabaka dönüşü Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel’i ziyaret ederek kupayı tektim ettiler.
Müsabakaları değerlendiren antrenör Mustafa Demir, aylar sonra çıktıkları pistte başarılı bir performans sergilediklerini belirterek şu bilgilere yer verdi” Pandemi döneminde yaşanan kısıtlama nedeni ile uzun süredir uzun süredir buzun üzerine çıkamamıştık. Normalleşme kapsamında faaliyetlerimize yeniden başladık. Pandemi sonrası Ankara’da yapılan düzenlenen Anadolu Curling turnuvasına katıldık. 6 takım mücadele etti. Zonguldak ekibi olarak başyarılı maçlar çıkardık ve 4. Olduk. Şehrimize kupa ile döndük. Çalışmalarımız devam edecek inşallah daha başarılı sonuçlar alarak bu sporu şehrimizde sevdirmek yaymak istiyoruz. Zonguldak buz pisti olan sayılı illerden biri. Biz bu spora ilgi duyan gençleri bekliyorum. Bize her zaman destek veren Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel’e teşekkür ediyorum”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi