Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençler Arası Ses Yarışması geçtiğimiz günlerde sonuçlandı. Gençler Arası Ses Yarışması İl Birinciliği yarışmasın Popüler Müzik Kadın kategorisinde birinci olan Zonguldak Gençlik Merkezi üyesi ve gönüllü genci Gökçe Özbay Gençler Arası Ses Yarışması Bölge Finali’nde ilimiz adına yarışmaya hak kazanmıştı. 

Bölge finalinde Popüler Müzik Kadın kategorisinde birinci olan gencimiz Gençler Arası Ses Yarışması Türkiye Finali’nde yarışmaya hak kazandı. 12-13 Aralık 2020 tarihinde Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda gerçekleştirilen ve pandemiden dolayı online ve uzaktan gerçekleştirilen ses yarışmasında Gençlik Merkezi üyesi  Gökçe Özbay kategorisinde üçüncü olarak ilimize ve gençlik merkezimize başarı getirdi. 

Gençler Arası Ses Yarışması Üçüncüsü Gökçe Özbay, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel’i ziyaret etti. Gençlik ve Spor Bakanlığımızca gencimiz gönderilen plaket, hediye ve başarı belgesi İl Müdürü ve Gençlik Merkezi Müdür Vekil Sinan İbrahimoğlu tarafından taktim edildi. 


Editör: Haber Merkezi