TÜFAD olarak geleneksel olarak düzenlemekte olan  U-12 Yaş Grubu "Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği"nin finali, Antalya organizasyonumuzdan seçilen 48 minikten oluşan 4 TÜFAD takımı ile birlikte MKE Ankaragücü, Konyaspor, Gençlerbirliği, Osmanlıspor,Çayyoluspor, Yaşamkent İlkerspor, Hacettepespor ve Bugsaşspor takımlarının katılımıyla toplam 144 çocuğun oluşturduğu  tam bir Futbol Şenliği'ne sahne oldu.

"Yıldızlar Çayyolu'nda Buluşuyor" sloganı altında çocukların kardeşliğini pekiştirmek, yeni dostlukların başlangıcını sağlamak amacıyla Ankara futboluna büyük emek vermiş rahmetle ve saygıyla anılan  Mehmet Dilber anısına düzenlenen ve TFF'nin UEFA EURO 2024 Avrupa Şampiyonası adaylığına destek vermek amacıyla "2024 Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği" olarak adlandırlar etkinlie Ankara'lı futbolseverler büyük ilgi gösterdi.

TFF Bölge antrenörleri ve birçok kulübün oyuncu izleme ekipleri tarafından da ilgiyle izlenen şenliği TÜFAD  Genel Başkan Yardımcımız Hüdai Doğu'nun kapanış konuşmasının ardından kupa ve madalya töreniyle sona erdi. Şenliğe TÜFAD  Genel Başkanı İsmail Dilber ile birlikte Genel Başkan Yardımcıları;Tınaz Tırpan,Nevzat Güzelırmak ve Hüdai Doğu' Genel sekreterimiz Alaaddin Naganlu, Genel Merkez Yönetim Kurulu üyelerimiz ve bazı şube başkanlarımız tarafından da ilgiyle ve heyecanla takip edildi.

ZONGULDAK’TAN 2 SPORCU KATILDI

TÜFAD Zonguldak karmasında yer alan 2006 doğumlu  iki sporcu 31 Ağustos 1 Eylül tarihleri arasında  Ankara’da yapılacak olan yaş grupları  Milli Takım seçmelerinde  ter döktüler.

Antrenörler Yılmaz Yavuz ve Nihat Ürer nezaretinde Zonguldak’ta yapılan taramalar sonrasında belirlenen 12 sporcu  geçtiğimiz ay Antalya’da yapılan  seçmelere katılmıştı. Zonguldak Bölgesi'nden katılan 12 sporcu arasından  göze giren Kaan Acar ve Yusuf Talha Güler, Ankara’da yapılan son seçmelere davet edilmişti. TÜFAD  Zonguldak Şube Başkanı Ahmet Birdal, TFF Bölge Antrenörleri  Yılmaz Yavuz ve Nihat Ürer  nezaretinde  Ankara’ya giden Kaan ve Yusuf, Zonguldak’ı başarı ile temsil ettiler

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi