TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor’a  Karasu’lu iş adamı  Suat Köse’den destek  geldi.

Köse 20 bin  TL tutarında kombine  kart alarak kulübe maddi yardımda bulundu.

Maddi sıkıntıları aşmak için uğraşan Kulüp Başkanı Süleyman Caner, çalmadık kapı bırakmıyor. Caner, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Zonguldak Kömürspor yönetim kurulu üyesi Derya Akbıyık ve Serkan Kalker’in  girişimleri ile  aslen Trabzon’lu olan Sakarya Karasu’da bir içecek firmasının bölge bayiliğini  yapan iş adamı Suat Köse ile irtibata geçildi. Köse,  Gazeteciler  Cemiyet binasında Kulüp Başkanı Süleyman  Caner, yönetim kurulu üyesi  Derya Akbıyık, Serkan Kalter,  firmanın müdürü  Yüksel Malzun ile bir araya geldi ve kombine kartları  alarak karşılığında 20 bin TL’yi kulüp hesabına aktardı.

2 yıl önce yine Zonguldak Kömürspor’a destek olan  Köse,  bu kez 20 bin TL tutarında  kombine kart alarak Kırmızı-Lacivertli ekibe bir kez daha katkı verdi. 

ÖRNEK OLSUN

Sakarya’da faaliyet göstermesine rağmen Zonguldak Kömürspor’a maddi destek sağlayan Suat Köse’nin bu duyarlılığı Kulüp Başkanı Süleyman Caner’i duygulandırdı. Caner, Köse’ye teşekkür ederken, böyle duyarlı işadamı sayısının artmasını istedi. Caner şunları söyledi” Zonguldak’lı olmamasına rağmen Zonguldak’ta iş yaptığı için Zonguldak Kömürspor’a maddi destek oldu. Kendisine teşekkür ediyoruz. Bunlar örnek davranışlar. Bunların çoğalmasını bekliyoruz. Kendi iş adamlarımız ve esnaflarımızdan da aynı duyarlılığı bekliyoruz. İnşallah Zonguldak Kömürspor yararına başka projelere de imza atarız. Ben bir kez daha teşekkür ediyorum”

ÇORBADA TUZUMUZ OLSUN İSTEDİK

 Sosyal sorumluluk  kapsamında destek olmaya çalıştıkları  belirten iş adamı Suat Köse ise duygularını şöyle dile getirdi”  Biz  Zonguldak’ta sadece ticaret için gelmedik.Burada sosyal aktivitelere  katkımız olsun istedik. Burada en büyük sosyal aktivitelere olacak unsur Zonguldakspor. Bunu kimse inkar edemez. Çorbada biraz tuzumuz olursa ne mutlu bize. Biz  daha öncede destek olmuştuk.Genel olarak ekonomik sıkıntıya rağmen biz elimizden geldiğince desek olmaya devam edeceğiz. Ben Zonguldak Kömürspor’a başarılar diliyorum”

HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALI

Zonguldak Kömürspor yönetim kurulu Derya Akbıyık ise bu  davranışın örnek alınması gerektiğini belirterek şunları söyledi” Sayın Köse ve aracı olan Serkan arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Bu davranış örnek teşkil ediyor. Karasu’dan gelip desek oldular. Destek için illaki Zonguldaklı olmak gerekmiyor. Herkes sahip çıkmalı. Ben  kendilerine teşekkür ediyoruz”

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi