Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Beşiktaş Taraftarları Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde bu yıl sekizincisi yapılan '1903 Çocuğa 1903 Kitap 1903 Güler yüz' adlı etkinlik düzenledi. Sosyal etkinlikte 1903 çocuğa ücretsiz kitap dağıtıldı.

Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla sosyal etkinlikleri çerçevesinde Sahil Bandı'nda kurduğu stantta 1903 adet kitap dağıtımı gerçekleştirdi. Ereğli sahil bandında kurulan stant da dağıtılan kitaplar kısa sürede bitti. 23 Nisan etkinliklerine katılmak için sahile gelen çocuklar standa gelerek kendi yaş gruplarına göre ayrılan kitapları aldı. Çocuklar aldıkları kitaplarla anne ve babaları ile evlerinin yolunu tuttu.

Dernek Başkanı Tarkan Atik etkinlikle ilgili olarak yaptığı konuşmasında “Evet bu sene geleneksel olarak yaptığımız kitap dağıtımının sekizincisini düzenledik. Her sene düzenli olarak bu kampanyayı düzenliyoruz. Bu sene biraz daha geniş tuttuk.  Bu sene palyaço, şeker ve balon dağıtımını ekledik etkinliğimize. Sadece tek dileğimiz çocukların mutlu olması. Bizlerde dernek olarak çocukların mutlu olması için elimizden geleni yapıyoruz. Bu olaya hassasiyet gösteriyoruz. Gördüğünüz gibi çok kalabalık. Dernek olarak bir nebze olsun değer katabiliyorsak, çocuklarımızı mutlu edebiliyorsak ne mutlu bize” dedi.

Editör: Haber Merkezi