1997-98 Sezonunda Zonguldakspor’un formasını giyen unutulmaz futbolcular Hasan Şenol, Serkan Özel,  Serkan Aslanpınar ve  Taner Ertaş, yıllar sonra bir araya gelerek hasret giderdiler.

Zonguldak’lı olan Hasan Şenol ve Serkan Özel, U14 Türkiye  Şampiyonası için şehrimize gelen kaleci Serkan Aslanpınar ve  Taner Ertaş ile bir araya gelerek eski anılarını canlandırdılar.

HASAN ŞENOL:”  O GÜNLER UNUTULMUYOR’

Zonguldakspor’un formasını başarı ile giydiklerini  belirten  o dönemin takım kaptanı Hasan Şenol, unutulmayacak dostluklar edindiklerini belirterek şöyle konuştu”  Arkadaşlarımızla birlikte geçmişte Zonguldakspor’a hizmet ettik. Çok güzel yıllardı. U14 Türkiye şampiyonası  vesilesi ile  bazılarının ilimize geldiğini duyduk. Onlarla beraber olup  hasret giderdik. Eski arkadaşlıklar unutulmuyor. Dostluğumuz   yaşadığımız sürece devam edecek”

SERKAN  ASLANPINAR:” DOSTLUĞUMUZ HİÇ KOPMADI’

Zonguldak’ı ikinci memleketi  gibi gördüğünü belirten  Serkan Aslanpınar, eski takım arkadaşlarını görmekten mutlu olduğunu belirterek şöyle konuştu” Zonguldakspor’a geçmişte hizmetimiz olmuştu. Takım o yıllarda iyi yerlerdeydi. Yaklaşık 20 yıl sonra  tekrar Zonguldak’a geldim. Dostluklarımız hiç kopmadı. Telefon veya diğer iletişim araçları ile sürekli görüşüyoruz. U14 Şampiyonası vesilesi ile Zonguldak’a geldik. Arkadaşlarımızla eski günlerimizdeki anıları  tazeledik. İnşallah Zonguldakspor yine eski güzel günlere gelir.”

TANER ERTAŞ,” İNŞALLAH ZONGULDAKSPOR ESKİ ŞAŞALI GÜNLERİNE DÖNER”

Zonguldakspor’a başarılar dileyen ve eski güzel günlerine bir an önce dönmesini isteyen  Taner Ertaş şunları söyledi,” Arkadaşlarımızla tekrar bir araya gelmek çok güzel.  Güzel günlerimiz geçti. İnşallah Zonguldakspor o eski başarılı günlerine  döner. Ben Zonguldakspor’a başarılar diliyorum. Buradaki tüm tanıdıklarıma selam gönderiyorum”

SERKAN ÖZEL “ ÖNEMİL OLAN DOSTLUKLARIN BAKİ KALMASIDIR”

Zonguldakspor’da çok güzel günlerinin geçtiğini belirten Serkan Özel ise eski takım arkadaşlarını görmekten mutlu olduğunu belirterek şunları söyledi,” Eski takım arkadaşlarımızla  eski günleri yadettik. Hasret giderdik. Birlikle acı tatlı çok güzel günlerimiz geçti. Bu vesile ile dostlukların  baki kalması çok önemli. Yıllar sonra bir araya geldik. Hasret giderdik” diye konuştu

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi