Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, 'şehrin takımı hangi ligde ise şehirde o ligdedir.  İnşallah hep beraber birinci lige çıkarız" dedi.
Düzenlediği basın toplantısında gazeteciden "Zonguldakspor şirket oldu şirketin satışı göndemde destek vermeye devam eder misiniz?"sorusunu cevaplayan Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan şunları ifade etti:
"Bende duyuyorum. Süleyman Başkanım ve yönetimdeki arkadaşlarımıza görüşüyoruz ,Tabii şuan detayını bilmediğim için net bir şeyse söyleme durumunda değilim, yani onların da bana r söylediği bir şey yok ama biz Zonguldaksporumuz ile ilgili herhangi bir oluşum ne olursa olsun hep yanında olmak zorundayız. Çünkü biz armaya sevdalıyız,  işçi milli takımında madencinin torunlarına sahip çıkmak zorundayız. Yani hem Zonguldakspor Sevdalısı alarak ve şehrin Belediye Başkanı olarak tabii ki elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret göstereceğiz.Bundan kimsenin şüphesi olmasın.Çünkü şu 4 yıllık süreçte hakikaten sıkıntılar yaşadık Başkan olmak üzere yönetim kurulu üyelerimiz o ara görev yapan hocalarımız hepsi futbolcu arkadaşlar,  baldan  ikinci lige kadar çıkıldı. Bunlar hep vatandaşın duasıyla desteğiyle oldu. Daha da ileri gitmemiz lazım.nşallah hep beraber birinci liğe çıkarız. Öyle bir durum varsa da eğer öyle bir almaya hevesli bir arkadaş varsa da başkanımızı yönetim kurulu zaten bunu değerlendirir. Biz de elimizden yeni desteği yaparız "
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi