Kanal Z’de yayınlanan Günün Konusu programına Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş katıldı.Başkan Gebeş önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Gebeş Zonguldaksporun sahipsiz kaldığını belirterek şunları söyledi:

‘Şehirle özdeşmiş bir klübümüz var bizim. 1979’dan beri Zonguldak Spor’un maçlarını hayranlıkla izlerim. Fanatik bir Zonguldakspor’luyum. Geçmişte bir maçını kaçırmadım. Spor aşkıyla yanıp tutuşan bi kardeşinizim. Eski sporcularla hala görüşürüm. Zonguldak Spor, Zonguldak’ın önemli bir değeridir. Elimizden geldiğince klübe destek oldum. İnşallah Zongukdakspor’u hayal ettiğimiz yerde görürüz.

Spor’u çok seviyorum. Çaydeğirmeni Spor Kulübü’nü de çok seviyorum. Çaydeğirmeni Spor Kulübü’ne 250 bin TL bu sene 300 bin TL para harcadım. Önümüzdeki yıl geçmişte futbol oynamış isimleri toplayıp Çaydeğirmeni Veteranlar Ligi’ne toplayacağız. Spor bizim olmazsa olmazımız. Spor şehire kimlik kazandıran, şehrin tanıtımı yapan en etkin faktörlerden biridir. 

Zonguldak Spor’un 2. Lige çıkma maçını gidip Çanakkale’de izledim. Zonguldakspor sahipsiz kaldı.ZonguldakSpor geçmişte futbol kültürü çok güçlü olan milli takıma sporcu yetiştirmiş, dünya karmasına futbolcu göndermiş köklü bir kulüp. Ben Zonguldak Spor’un yerinin bu olduğunu düşünmüyorum. Kimse kulübe ideolojik gözle, siyasi gözle bakmamalı. Kulüp başkanımıza bakıyorum kapı kapı dolaşıp dileniyor, üzülüyorum.

Şehir bizim belediyeler bizim Zonguldak bizim Zonguldak halkı bizim. Zonguldak halkının beklentileri doğrultusunda bu koltuğa gelen insanlar hizmet etmek zorunda tribünlere oynamaya gerek yok. Bir iki şov yapıp gitmek hizmet demek değil.’

HABER:ESRA AYDIN

Editör: Haber Merkezi