İkinci Ligde mücadele eden Zonguldak Kömürspor’un Kulüp Başkanı Süleyman Caner, yeni sezon öncesinde takımın son durumu hakkında  açıklamalarda bulundu.

 Kırmızı-Lacivertli ekibe  gelir kapısı açmak için çalıştıklarını anlatan Caner, Kozlu yolundaki benzinlikler karşısındaki alanın ‘dolgu alanı olarak’ kullanılacağını söyledi. Dolgu alanına  hafriyat boşaltan kamyon başına kulübe gelir elde edilecek. Buradan elde edilecek gelir Zonguldakspor’a maddi açıdan biraz olsun fayda sağlayacak. Başkan Caner, bu konuda kendilerine destek olan Vali  Ahmet Çınar, Belediye Başkanı  Muharrem Akdemir ve İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı’ya teşekkür etti.

GELİR KAPILARI ÇOĞALTILMALI

Hafriyat  döküm alanının Zonguldakspor’a kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Caner, yaptığı açıklamada şunları söyledi:” Sayın Valim Zonguldak Kömürspor’a gelir elde etmek amacıyla dolgu alanı için elinden geleni yaptı. Valimiz Ahmet Çınar’ın ve Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’in katkıları sonucunda Zonguldak Kömürspor’a oradan bir maddi katkı sağlanacak. Böylelikle maddi açıdan biraz olsun gelir elde etmiş olacağız. Bizlere bu gelir getirecek projeye destek veren Valimiz Ahmet Çınar’a, Belediye Başkanımız Muharrem Akdemir’e ve Emniyet Müdürümüz Ahmet Metin Turanlı’ya teşekkür ediyoruz. Dolgu alanında hafriyat döküm çalışmaları başlayacak. Belediye ona göre bize kamyon başına ücret verecek. Böyle el ele verirsek Zonguldak Kömürspor’u hak ettiği yerlere taşıyacağız. El ele verirsek muhakkak başarılar geliyor. Üst liglere çıkmak daha kolay oluyor’’ diye konuştu.

TRANSFER ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR

Transfer çalışmalarının önümüzdeki hafta hareketleneceğini ifade eden Caner, sözlerine şöyle devam etti,” Şu anda hiçbir hoca ile görüşmemiz yok. Hoca konumuz açık bir vaziyette duruyor. Bunları hep değerlendireceğiz. Önümüzdeki hafta bir araya geleceğiz. Ondan sonra karar vereceğiz.  Sayın Valimizin ve Emniyet Müdürümüzün düzenlediği yemekten gelen ücretin bir kısmının önümüzdeki günlerde elimize geçmesi ile birlikte  transfer çalışmalarına  başlayacağız”

SEÇİLEN VEKİLLER İNŞALLAH ZONGULDAKSPOR’A FAYDALI OLUR

AK Partiden Milletvekili aday adayı  olmasına rağmen ilk 5’te gösterilmemesini değerlendiren Caner,  Milletvekili seçilecek kişilerin Zonguldakspor’a destek olmasını dilediğini belirterek  sözlerini şöyle tamamladı, ’Bizim aday olmamızın nedeni Zonguldak’ı sevmemiz Zonguldak Kömürspor’u sevmemizdi. Zonguldak Kümürspor’a katkı olsun diye uğraştık. Genel Merkez böyle takdir etmiş. Diyecek bir şeyimiz yok. Aday arkadaşlara başarılar diliyoruz. Biz Zonguldak için uğraşıyoruz. Milletvekili arkadaşlardan da beklentimiz Zonguldak için faydalı çalışmalar yapmaları ve Zonguldak Kömürspor’a destek olmalarıdır” HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi