Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Kanal Z Televizyonunda yayınlanan ve Simge Kırlı’nın hazırlayıp sunduğu ‘Günü Konusu’ programına  konuk oldu.

 Program  yoğun ilgi gördü. Yorumları ile  programa  katılan izleyiciler  Belediye Başkanı Alan’a Zonguldak Kömürspor’a destek verip vermeyeceğini sordu. 

4 YIL  ÜCRETSİZ DOKTORLUK YAPTIM

Zonguldak Kömürspor’a geçmişte 4 yıl ücret almadan doktorluk yaptığını belirten Alan, şunları söyledi: ‘Zonguldak Belediyesi dışında Zonguldakspor'a destek olan başka kamu kuruluşu yok. 4 yıl Zonguldakspor'a bedava doktorluk yaptım. Süleyman Başkanla kapı kapı gezdik. Resmen dilencilik yaptım. Final maçından bir gün önce vatandaşın cebinden 50 lirayı, 10 lirayı alıp bir otobüs daha götürmeye uğraştım. Lafta Zonguldak sevgisi olmuyor. Böyle taşıma suyla Zonguldakspor'un buralarda kalması bir üst lige çıkması mümkün değil. Belediye olarak bundan fazlasını yapmamız mümkün değil. Herkes taşın altına elini sokacak.’ İfadelerini kullandı.

 Zonguldak  Belediyesi, Zonguldak Kömürspor’a yıllar önce  lauvar alanının  otopark olarak kullanmak üzere tahsis etmişti. 

Göreve yeni seçilen Selim Alan ise bir otobüs ayarlamış,  A takım ve Alt yapı takımlarının maçlara gidebilmeleri için  araçlara mazot desteğinde bulunmuştu.

HABER: ESRA AYDIN
 

Editör: Haber Merkezi