Zonguldak Kömürspor Teknik Patronu Fatih Akyel ve yardımcısı Recep Yazıcı, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Zonguldak şubesini ziyaret ederek Başkan Ahmet Birdal ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette spor üzerine bilgi alışverişinde bulunuldu.

Düşüncelerini dile getiren TÜFAD Başkanı Ahmet Birdal şunları dile getirdi: “Fatih hocanın Zonguldakspor’a hoca olarak gelmesi bana göre Zonguldak açısından gurur verici bir olay. Fatih hocanın bir tek eksiği var. Geç geldiler. Şimdi bizde kural vardır. Bizi ziyaret ettiler. Memnun ettiler. Biz hancıyız. Buraya gelen insanlar hep yolcudur. Ama yolculukları her zaman gönlümüzde kalır. Biz antrenörlerle birlikte teşvik mesai içerisindeyiz. Türkiye genelinde 21 bin tane üyemiz var. Arkadaşlarımızın yanında olmak bizlerin işidir. Bugün Şenol Güneş’e yapılan veya Fatih hocaya yapılan yanlışın her zaman karşısında olmuşuzdur. Bundan sonra ki iki maçımız kaldı. Hayırlısı neyse o olsun” dedi. 

TECRÜBESİNDEN FAYDALANIYORUZ

Fatih Akyel yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Türkiye Futbol Antrenörleri Derneğinin olması bu ülkede antrenörlere sahip çıkılması çok güzel bir şey. Biz dediğimiz gibi hocamızı ziyaret ettik. Büyüklerimizle Ahmet hocamızla sohbet ediyoruz. Tabi ki de futbol oynadık bilgi birikimlerimiz var. Ama onların bizlerden daha çok tecrübeleri var. Zaman zaman onlarla konuşarak yardım istiyoruz. Geliyoruz zaman zaman ziyaret edip fikir alış verişinde bulunuyoruz. Bu derneği de hocamlardan sonra bizler bizlerden sonra arkadaşlar her daim yaşatmak istiyoruz. Yaşatacağız da. Başta İsmail Başkan olmak üzere büyük destek oluyor antrenörlere. Herkesin bağlı kalarak sahip çıkması gerek” şeklinde konuştu. 

TÜM ANTRENÖRLER BİR ÇATI ALTINDA TOPLANMALIDIR

Recep Yazıcı ise şöyle konuştu: “Ahmet hocama bizleri misafir ettiği için teşekkür ediyoruz.  Kendisi Türk futbolunun ve Zonguldak’ta ender isimlerden bir tanesi. Kendimde İstanbul Antrenörler Derneğinde görev yapmış bir kişi olarak da bu görevin kutsallığını biliyorum. Bütün antrenörler bir çatı altında toplanmalıdır. Biz Fatih hocamla burada kendimizi hiç yalnız hissetmedik. Onun için ziyaretlerimiz biraz gecikmeli oldu ama hep biz buradaydık. Biz zaten burada mutlu olmasak burada huzur içinde görev yapamayız. İnşallah Ahmet hocam başta olmak üzere bütün futbol ailesi Zonguldakspor’u daha iyi yerlere getirirler” dedi.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi