İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor’a maddi destek sağlamak amacı ile bastırılan kombine kartların  satışı  sürüyor. Zonguldak’ta faaliyet gösteren özel Level hastanesi , hem futbolcuların sağlık kontrolünü yaparak  hem de 50 adet kombine kart alarak Kırmızı-Lacivertli ekibe  destek oldu.
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, 50 adet kombine kartı hastane Baş Hekimi Doktor Murat Koca  ve hastane Direktörü Cem Çınar’a teslim etti.
TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Verdikleri destekten dolayı hastane yönetimine teşekkür eden Caner yaptığı açıklamada  şunları söyledi” Zonguldak’ımızın tek özel hastanesi olan Level Hastanesi, kombine kart alarak bize destek oldular. Bizde futbolcularımızın sağlık kontrollerini burada yaptırdık. Gerekli ehemmiyeti gösterdiler. Onun için kendilerine teşekkür ediyoruz. Bize destek oldular. Bu desteğin Zonguldak’ın tamamına yayılmasını temenni ediyoruz. Destekler ne kadar çok olursa, Zonguldak Kömürspor o kadar rahat nefes alır. Hastane yönetimine teşekkür ediyoruz.” Dedi.
ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPARIZ
Hastane Başhekimi  Doktor Murat Koca ise herkesin Zonguldak Kömürspor’a destek olması gerektiğini belirterek şu ifadelere yer verdi, “Zonguldak Kömürspor’a destek olmak istedik. Zonguldak Kömürspor’un daha iyi yerlere gelebilmesi için hastanemizin üzerine ne düşüyorsa yapmaya çalışıyoruz. Futbolcularımızın sağlık muayenelerini yaptırdık. Kombine kartlarımızı da aldık. Bundan sonra Zonguldakspor hak ettiği yerlere kavuşacak ve eski günlerine dönecek. Başkanımızın fedakâr çalışmalarını her zaman destekleyeceğiz.” dedi. 
HABER: ERCAN AYGÜN

 

Editör: Haber Merkezi