Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından Batı Karadeniz Bölgesi Spor Kurulu Toplantısı gerçekleştirilecek.

        13 Ekim 2018 Cumartesi günü Emirgan Otel'de yapılacak olan Batı Karadeniz Bölge Spor Kurulu toplantısına; Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Spor Kurulu Başkanı Yıldırım Kaya ile birlikte ilimiz genelinde ki spor kulüpleri ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri katılacak.

        Batı Karadeniz Bölgesi Spor Kurulu Toplantısı Zonguldak’ın ve Batı Karadeniz Bölgesi'nin sporun içinde bulunduğu sorular tartışılacak.

MERHUM KEMAL KÖKSAL, MUZAFFER BADALIOĞLU VE HULUSİ YAVUZ, MEZARLARI BAŞINDA ZİYARET EDİLECEK...

     Toplantıda Saat: 10.00’da Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya'nın basın açıklamasının ardından, saat 11:00'da Zonguldak Kömürspor Kulübü ziyaret edilecek. Saat 11.30’da ise Fener Sahası’nda Zonguldak Belediyesi'nin sağlıklı yaşam aracının açılışı gerçekleştirilecek. Saat 12.00’de de merhum Kemal Köksal, Muzaffer Badalıoğlu ve Hulusi Yavuz, mezarları başında ziyaret edilecek.

     Emirgan Otel’de Saat 13.30 da Saygı Duruşunu akabinde İstiklal Marşı'mızın söylenmesi ile başlayacak olan Spor Kurulu Toplantısı, divan oluşumun ardından, Cumhuriyet Halk Partisi Spor Kurulu sunumu yapılacak.

     Toplantıda sırasıyla; Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, CHP İl Başkanı Hakkı Güney ve CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Spor Kurulu Başkanı Yıldırım Kaya konuşma yapacak.

     Ayrıca katılımcıların konuşmalarını ardından da Spor Kurulu Toplantısını sonuç bildirgesi yayınlanarak sona erecek.

     CHP İl Başkanı Hakkı Güney, Spor Kurul Toplantısı'na spor kulüpleri temsilcileri ile ASFK, Futbol İl temsilciliği ve hakem camiasına katılım çağrısında bulundu.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi