Spor Bakanlığı’nın Zonguldak’a yaptığı yarımlardan biri olan Fener tenis kortu yenileme işi tüm hızıyla devam ediyor.

Sentetik  futbol sahasının  arka kısmanda bulunan 2  adet  bozun zeminli kortun yenilenmesi işine  geçtiğimiz ay başlanmıştı.

Yapılan  çalışmalar doğrultusunda kortun etrafına duvar çekilerek tel örgü ile çevrilmesi için demir direkler dikildi. Zemin ise  asfalt döküldü.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, yenileme çalışmaları süren kortlarda  incelemelerde bulanarak  firma yetkililerden bilgi aldı.

Bu tür çalışmanın Zonguldak’ta ilk kez yapılmasından dolayı sık sık denetlemek durumunda kaldıklarını belirten Hakan Yüksel, yaptığı açıklamada şunları söyledi,”  İlimizdeki spor yatırımları devam ediyor. Fener sentinde  yapılan kort çalışmalarında  son aşamaya geldik.

Zemine iki katlı asfalt dökülecek. İlk katkı  döküldü.  İkinci kat önümüzdeki günlerde dökülecek. Bu tür çalışmayı ilimizde ilk defa yaptığımız için sürekli  inceleme yapmak durumunda kalıyoruz. Bir aksaklık olmaması için ekiplerden bilgi alıyoruz.  Arkadaşlarımızla birlikte takibini yapıyoruz. Bakanlığımız çok önem veriyor. Bu sene çok büyük yatırımlarımız var. İnşallah bu yatırımları bir an önce  tamamlayıp hizmete sunacağız. Ben emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ediyorum”

HABER: ERCAN AYGÜN


Editör: Haber Merkezi