2019-2020 sezonu TFF 2. Lig fikstür çekimi 30 Temmuz Salı günü yapılacak.

TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda saat 11.00'de TFF 2. Lig, saat 15.00'te ise TFF 3. Lig fikstürleri, TFF yetkilileri ve kulüplerin temsilcileri katılımıyla çekilecek.

Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’unda mücadele edeceği İkinci Lig Beyaz Grupta 30 Temmuz’da yapılacak  fikstür çekimi sonrası  2019-2020 sezonu maç programı belli olacak.

İkinci Lig Beyaz Grupta  mücadele edecek olan takımlar şunlar:

Afyon Afjetspor, Bakspor, Gümüşhanespor, Hacettepespor, Hekimoğlu Trabzonspor, İnegölspor, Kırklarelispor, Konya Anadolu Sekçukspor, Manisa Büyükşehir Belediyespor, Pendikspor, Samsunspor AŞ, Sancaktepe Belediyespor, Sarıyer, Şanlıurfaspor, Tarsus İdman  Yurdu, Yeni Çorumspor AŞ, Zonguldak Kömürspor AŞ

RAKİPLER ZORLU İMKANLAR KISITLI

Bu yıl ikinci ligde dördüncü sezonunu geçirecek olan Zonguldak Kömürspor, Beyaz grupta zorlu takımlarla mücadele edecek.

Ekomonik   açıdan güçlü takımların yer aldığı Beyaz grupta zorlu maçlar oynanacak.

Bu sezon maddi açıdan sıkıntı yaşayan Zonguldak Kömürspor, istediği transferleri yapamadı.Eski futbolculara olan borcu yüzenden transfer yasağı bulunan Zonguldak Kömürspor yönetimi bu sıkıntıları aşmak için yoğun girişimlerde bulunuyor

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi