TFF İkinci Lig Beyaz Grupta  mücadele eden Zonguldak Kömürspor'un deneyimli forvet oyuncusu Gürkan Öztürk, açıklamalarda bulundu. Liglere korona virüs nedeniyle ara verilmesi üzerine  kendisinin Zonguldak'ta kaldığını ve evden dışarı çıkmadığını belirten Mehmet  Gürkan Öztürk insan sağlığının her şeyden önemli olduğunu söyledi.

 Geride kalan 28 maçta  14 kez fileleri havalandıran ve takımın en fazla  gol atan futbolcusu konumunda olan Mehmet Gürkan Öztürk, Antrenmanlarına  evde  devam ettiğini belirti.

ZONGULDAK'TA EVDEYİM

Şu anda Zonguldak’taki evinde bulunduğunu belirten Öztürk, yaptığı açıklamada şunları söyledi,” Ülkemizi etkisi altına alan korona virüs nedeniyle spor müsabakaları iptal edildi. Bizlerde antrenmanlarımızı evimizde devam ediyoruz. Evden dışarı çıkmıyoruz. İnşallah devletimiz bunun üstesinden gelecektir. Herkes sağlığı için evde kalsın. Bende sizler gibi Zonguldak ta evimdeyim. İnşallah kısa süre de bu durumu atlatacağız. Liglerin ne zaman başlayacağı belli değil. Ama sanırım Mayıs ayı başında  başlar diye düşünüyorum. O zamana kadar bizlerde antrenmanlarımızı evimizde devam edeceğiz. Korona virüsü Türk futbolunu da etkiledi. Görüyorsunuz ilk olarak Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim ve son olarak da Fenerbahçe'de çıkmış sanırım. Hepsine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Bizlerde sağlığımıza dikkat etmeliyiz''dedi.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde Çaycumaspor Futbol Akademisi, gençlerin boş zamanlarını değerlendirmeleri amacıyla kitap okuma kampanyası başlattı.

TFF 2. Lig takımı Zonguldak Kömürspor'un eski kaptanı Suat Kerçin tarafından kurulan ve kısa zaman içerisinde bir çok başarı elde eden Çaycumaspor Futbol Akademisi, gençlerin koronavirüs nedeniyle evlerinde kalmalarını sağlayacak önemli bir projeye imza attı. Çaycumaspor Futbol Akademisi Türkiye'yi etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle gençlerin boş zamanlarını iyi değerlendirmeleri amacıyla kitap okuma kampanyası başlattı. Akademi, gençlerin okudukları kitapların özetini çıkardıkları takdirde sürpriz hediyeler vereceklerini açıkladı.

Editör: Haber Merkezi