TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, hafta sonunda kendi sahasında oynayacağı İnegölspor müsabakasının hazırlıklarına devam ediyor. Zonguldak Belediyesi’nin tahsis ettiği otobüsle stadyuma gelen futbolcuların neşeli oldukları gözlendi.

 Teknik Patron Serkan Afacan nezaretinde Karaelmas Kemal Köksal stadyumunda yapılan antrenman  ısınma turları ile başladı. Daha sonra top kontrolü ve pas çalışması yapan  Kırmızı-Lacivertli futbolcular. Son bölümde ise  çift kale maç ve teknik-taktik çalışması yaptılar.

GALİBİYETİ KAÇIRDIĞIMIZ İÇİN ÜZÜLÜYORUZ

Çalışmaları hakkında bilgi veren Serkan Afacan,  öncelikle geçen hafta oynadıkları Kırklareli maçını değerlendirmesini yaptı. Müsabakanın ilk yarısında etkili bir oyun sergilediklerini anlatan Afacan, şu ifadeleri kullandı;” Kırklareli maçının ilk yarısında iyi bir oyun ortaya koyduk. Atığımız  bir gol  var, verilmeyen bir golümüz ve penaltı pozisyonumuz var. Kaçırdığımız en az 4 net  pozisyon  var. Belki bu pozisyonları değerlendirseydik maçı ilk  yarıda koparabilirdik. İkinci yarıda rakip ev sahibi olmanın avantajını da  kullanarak baskı kurdular. Biz de zaman zaman bu baskıya karşılık vermeye çalıştık. Bir yan toptan  kafa golü yedik ve maç 1-1 bitti. Galibiyeti kaçırdığımız için üzgünüz ama deplasmandan alınan 1 puan iyi olarak değerlendirilebilir. Bu maçı artık unuttuk, Cumartesi günü çok önemli bir maçımız var. Şimdi ona odaklanıyoruz”

KAZANMAK ZORUNDAYIZ

Hafta sonunda oynayacakları İnegöl maçının zor geçeceğini  belirten Afacan, taraftarlarında desteği ile bu maçtan galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini belirterek sözlerine şöyle devam etti” Cumartesi günü konuk edeceğimiz rakibimiz İnegöl’de bizim gibi 4 puanlı bir takım.  Dolayısı ile zor bir maç olacak. Onlarda puan için savaşacaklardır. Biz saha ve seyirci avantajımızı kullanıp o maçtan üç puanla ayrılarak üstlere doğru tırmanmak istiyoruz.”

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi