Turkcell Kadın Futbol Ligi'nde 2020-2021 Sağlık Çalışanları Sezonu'nun fikstür çekimi TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirildi.
Ligde yer alan16 takım 4 grupta mücadele edecek.
Süper Lig’de Zonguldak’ı temsil edecek olan  Kdz.Ereğli Belediyespor  D grubunda yer aldı.
Müsabakalar 17 Nisan’da   Antalya'da yapılacak
Kdz.Ereğli Belediyespor’un da yer aldığı D Grubunda şu takımlar bulunuyor:
Konak Belediye,  Kdz.Ereğli Belediye,  Kocaeli Bayan Futbol Kulübü, Kayseri Gençlerbirliği.
D GRUBUMDA İLK MAÇLARIN PROGRAMI ŞÖYLE:
18 Nisan’da başlayacak olan  Ligde  Kdz.Ereğli Belediyespor’un da yer aldığı D Grubunda  ilk maçların programı şöyle:

Konak Belediyespor- Kayseri Gençlerbirliği
Kdz.Ereğli Belediyespor- Kocaeli Bayan Futbol
STATÜ NASIL OLACAK

17 Nisan'da başlayacak Turkcell Kadın Futbol Ligi bu sezon 16 takım ile gerçekleştirilecek. Maçlar Antalya'daki Aslan Zeki Demirci Spor Kompleksi'nde seyircisiz oynanacak.
Takımlar 1. turda 4 takımlı gruplarda tek devreli lig usulüne göre mücadele edecek. Uzatma devrelerinin olmayacağı grup müsabakalarında alınan puanlara göre sıralama belirlenecek. Gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar çeyrek finallerde yer alma hakkını elde edecek. Çeyrek finallerden itibaren müsabakalar eleme usulü gerçekleştirilecek. Yarı final karşılaşmalarında mağlup olan takımlar üçüncülük, galip gelen takımlar ise şampiyonluk mücadelesi verecek. Türkiye şampiyonu olacak takım 2021-2022 sezonunda ülkemizi UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde temsil etme hakkını kazanacak.
Sağlık tedbirleri çerçevesinde A ve B gruplarında yer alan 8 takım 15 Nisan tarihinde konaklama yapacakları tesislere giriş yapabilecek. A ve B gruplarında yer alan takımların 13 Nisan tarihinde PCR Testlerini gerçekleştirerek [email protected] mail adresine göndermeleri gerekiyor.
C ve D gruplarında yer alan 8 takım ise 16 Nisan tarihinde konaklama yapacakları tesislere giriş yapabilecek. C ve D gruplarında yer alan takımların da 14 Nisan tarihinde PCR Testlerini gerçekleştirerek [email protected] mail adresine göndermeleri önem arz etmekte.

Takımların konaklama yapacağı tesislere giriş gününde de PCR testleri TFF tarafından gerçekleştirilecek ve test sonuçları çıkana kadar tüm sporcular ile teknik ve idari ekipler odalarına çekilerek izolasyonda kalacak.
Konaklama yapılacak tesiste yemekler haricinde maske takmak zorunlu olacak ve sosyal mesafeye dikkat edilerek hareket edilecek.

Editör: Haber Merkezi