3 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek olan CHP Merkez İlçe Başkanlığı seçimleri öncesinde parti içinde demeç savaşları başladı.
CHP’li Tahsin Erdem Merkez İlçe Başkanlığı seçimleri öncesinde sosyal medya hesabından çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Erdem kimsenin himayesinde olmadıklarını, hiçbir pazarlığın içinde de olmayacağını net bir dille açıkladı, “Partiye ihanet” kırmızı çizgimdir” dedi.
“HİÇBİR PAZARLIĞIN İÇİNDE OLMAYACAĞIM”
Tahsin Erdem’in sosyal medyadan yaptığı açıklaması şu şekilde;

 “3 Eylül’de yapılacak Cumhuriyet Halk Partisi Merkez ilçe başkanlığı seçimleri öncesinde bugüne kadar bize güvenerek birlikte hareket ettiğimiz tüm partili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 
Delege seçimlerinde, çıktığımız yarışta kamuoyuna yaptığımız açıklamada yeşil listenin hiç kimsenin himayesinde olmadığını, ilçe başkan adayını delegenin özgür iradesinin belirlemesi gerektiğini özellikle belirtmiştik. Ve bu bakış açımız Cumhuriyet Halk Partisi üyeleri nezdinde karşılık bulmuştur. Gelinen noktada ilçe başkanlığı yarışında aday olacak arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.
Şahsım olarak bundan sonraki süreçte hiç bir dayatmanın ve pazarlığın içerisinde olmayacağımı özellikle belirtmek istiyorum. 
Bizler için Cumhuriyet Halk Partisi’nin menfaatleri, kişisel hesapların çok üzerindedir. 
“Partiye ihanet” kırmızı çizgimizdir.  Kamuoyuna Saygılarımla…”
(Haber: Ender Yüksel)

Editör: Oğulcan Öz