İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bolu, Düzce, Karabük ve Bartın Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanları CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Tahsin Erdem’e güvenlerini İfade ederek destek verdiklerini açıkladılar.

Zonguldak Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası muhasebecilerin sıkıntıları ve çözüm yolları iİle İlgili oturum düzenledi.

Zonguldak Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Toplantı salonunda düzenlenen oturma Cumhuriyet Halk Partisi CHP Genel Başkan yardımcısı ve Zonguldak milletvekili deniz yavuz Yılmaz, Türkiye Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası  (TÜRMON) Genel Başkanı Emre Kartaloğlu, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bolu, Düzce, Karabük ve Bartın Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanları, CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural ve CHP Merkez ilçe Başkanı Osman Zaimoğlu katıldı. Oturumun sonunda Türkiye Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası  (TÜRMON) Genel Başkanı Emre Kartaloğlu, Zonguldak Belediye Başkan adayı Tahsin Erdem’e bugüne kadar yapmış olduğu başarılı çalışmalar için plaket verdiler.

Muhabir: Ercan Demir