Korona virüs salgını nedeniyle 23 Nisan evlerde kutlanmak zorunda kaldık.ama  83 milyon olarak kenetlendik, bir ve bütün olduk.
Milli egemenliğin sembolü Türkiye Büyük Millet Meclisi'mizin (TBMM) kuruluşun 100.yıldönümü ve dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları bu sene gerçekten muhteşemdi.
Tüm Türkiye'de aynı anda saat 21.00'de 38 milyon olarak balkonlara çıkarak aynı anda istiklal marşımızı okuduk.
83 milyon olarak tek yürek olduk
81 ilde Türkiye'ni dört bir tarafında milyonlarca kalp hep bir olarak attı. 100 yıl önceki ruhla kenetlendik. İstiklal Marşı’nı hep birlikte söyleyip kenetlendik. Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronovirüs salgınıyla mücadelemiz amansız bir şekilde devam ederken,böyle bir birlikteliğe ve ruha gerçekten ihtiyacımız vardı. Türkiye'nin virüs ile mücadelesini ise hayranlıkla izleniyor. Türkiye olarak, aldığımız tedbirler, güçlü sağlık sistemimiz, uygulamaya koyduğumuz reformlarla bir kez daha tüm dünyaya örnek olduk gerçekten. Arka arkaya yükselen şehir hastanelerimiz ki Zonguldak'ta da yüzde 80'i tamamlandı ve kısa zamanda bitecek inşallah; tabi ki yerli solunum cihazlarımız, yatak sayımız, yoğun bakım sayımız sağlık ordumuz güçlü Türkiye'mizin bir göstergesidir. Sağlık alanında Dünyaya yaptığımız yardımlar ise Türkiye'nin tüm insanlığın sığınağı olduğu gerçeğini yeniden gözler önüne serdi. Ne mutlu bize ki iyi ki Türk'üz, iyi ki müslümanız ve Türkiye'de yaşıyoruz. Allah devletimize milletimizi daima korusun.

**

ÜZÜLMEMEK ELDE DEĞİL
Tabi biz tüm Türkiye tek yüke olduk tek vücut olduk derken üzücü haberler de gelmiyor değil elbette
Şu korona virüs salgını sonrası Zonguldak'ın gerçek dost ve düşmanları tek tek ortaya çıkıyor. Karabük'ten sonra Kastamonu'da 67 Plakalı araçları Kastamonu il sınırları içerisine almama kararı aldılar ki bunlar tarihe birer not olarak düşülecektir elbet. Zonguldak'a karşı yapılan bu kötü muameleleri hiç bir zaman unutmayacağımızın bilinmesini isteriz.