Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği TOBB Zonguldak İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ve İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesini oluşturacak, GGK ve KGK İcra Komitesi üyeleri, ZTSO’da yapılan seçimle belirlendi.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı Mahmut Kayahan’ın gözetiminde gerçekleştirilen seçimde, kadın ve genç girişimciler, Oda hizmet binasında kurulan sandıklarda KGK ve GGK Zonguldak İl İcra Komitesi üyelikleri için oy kullandı.
Yapılan seçim sonucunda, Zonguldak Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi; Hikmet Yılmaz, Nurhan Uzun, Aynur Ermiş, Birsen Değirmenci ve Özlem Kaplan, Zonguldak Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ise Yunus Aydoğan, İhsan Can Tosun, İrem Papila, Umut Orhan ve Ahmet Can Sarı’dan oluştu. 

Seçimlere ilişkin açıklama yapan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir; “Amacı, Ülkemizdeki girişimci potansiyelinin nicelik ve nitelik bakımından geliştirilmesi ve daha donanımlı hale getirilmesi için politika belirlemek ve girişimcilik kültürünün gelişmesine öncülük etmek olan Zonguldak Kadın ve Genç Girişimciler kurullarımızda görev almak üzere seçilen arkadaşlarımızı tebrik ederim. Sürecin devamında Zonguldak İl İcra Komitelerinin başkan ve başkan yardımcılarının belirleneceği ilk resmi toplantıyı da önümüzde ki günlerde, koordinatör oda olarak ev sahipliğimizde gerçekleştireceğiz. İlimiz iş dünyası için hayırlı olmasını diliyorum “dedi.

Kaynak: Haber Merkezi