Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kozlu Belediye Başkan Aday Adayı Fizyoterapist Tolga Gören ve Çatalağzı Belediyesi Sosyal ve Kültür işleri Müdürü Tüm Yerel Sen Sendikası Zonguldak il Başkanı Zonguldak Karabük'lüler Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Melih Kumbas ile birlikte  Zonguldak Karabük'lüler Derneği ( Zon-Kar-Der) Başkanı Serdal Acar'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Cumhuriyet Halk Partisi CHP Kozlu Belediye Başkan Adayı Fizyoterapist Tolga Gören, "Zon-Kar-Der Zonguldak Karabük'lüler Derneği Başkanı Serdal Acar Başkanımıza nezaket ziyareti gerçekleştirdik,nAday Adaylığı sürecimde sürekli sahadayım ve gece gündüz demeden arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz bu hizmet yarışta Zonguldak en büyük sivil toplum kuruluşlarından birisi olan ve başarılı Zonguldak il Başkanlığı yapmış siyaset uzun süre aktif görev yapmış Kardemir Karabük Asbaşkanlığı Dernek başkanlığı bir çok görevi olan Serdal Başkana ziyaret ederek fikir alışverişinde bulanarak Kozlu için neler yapabiliriz Dernek olarak nasıl katkı sağlarlar onları görüştük ben Derneklere sivil toplum kuruluşlarına önem veriyorum o yüzden çok faydalı bir ziyaret oldu. Kozlu'da yaşayan Çok sayıda Karabüklü var onları da konuştuk Sayın Başkana vermiş olduğu destek ve misafirperverliğiniz için çok teşekkür ederim. Bende fahri bir Karabük'lü olarak derneğe üye olacağım tekrar Başkanıma ve Yönetim Kuruluna şahsım adına teşekkür ederim. Zonguldak Karabük'lüler Derneği desteğini almak bizi onure etti şeref duyduk" dedi.

Zon-Kar-Der Zonguldak Karabük'lüler Derneği Başkanı Serdal Acar ise Değerli dostumuz Cumhuriyet Halk Partisi Chp Kozlu Belediye Başkan Adayı Adayı Sayın Tolga Gören başkanım ve bende yeri önemi ayrı olan Çatalağzı Belediyesi sosyal ve kültür işleri Müdürümüz Tüm yerel sendikası Zonguldak il başkanı Zon-Kar-Der Zonguldak Karabük'lüler Derneği başkan yardımcımız Sayın Melih Kumbas Müdürüm esnazik ziyaretlerinden dolayı şahsım ve Zonguldak Karabük'lüler Derneği'miz adına çok teşekkür ederim. Kozlu da Belediye başkan aday adayı olarak hizmet yarışına giren kıymetli dostumuz Tolga Başkanın çalışmalarını yakından takip ediyor ve takdir ediyoruz. Kısa sürede başarılı çalışmaların altına İmza atarak kozlu da ne kadar çok sevildiğinin ve halkta karşılığı olduğunu gördük.Yerel seçim öncesi bizlere böyle anlamlı bir ziyarette bulunarak Karabük'lüler Derneği'mize görüş ve düşüncelerini alma nezaketinde bulunarak hep beraber Kozlu için neler yaparız ya da yapabiliriz diyerek fikir alışverişinde bulanmak isteği ve arzusunu görmek bizleri ziyadesiyle mutlu ve memnun etmiştir. Bu ziyaretleri derneğimizce onere olduğumuzu belirterek Zonguldak Karabük'lüler Derneği olarak Kozlu da yanında olacağımızı ve destek vereceğimizi belirtmek isterim. Tolga başkan ile her zaman görüşürüz sivil toplum kuruluşlarına önem veren değer veren görüşleri önemseyen birisidir O yüzden bizde yeri ayrıdır. Malesef Zonguldak ta daha öncede söylemiş olduğum gibi bir çok siyasetçi seçim zamanında ortaya çıkarak Dernekler aklına geliyor ama bunlarında Zonguldak çok geçerli olduğunu görmek mümkün olmayacaktır. Zonguldak 
Karabük'lüler Derneği olarak Tolga Gören başkanla bu istişarelerimiz ve fikir alışverişlerimiz devam edecektir. En kısa zamanda Zon-Kar-Der Zonguldak Karabük'lüler Derneği olarak iadeyi ziyarette bulunacağız.
Nazik ziyaretlerinden dolayı sayın başkana çok teşekkür ederiz. Çıkmış olduğu bu kutlu hizmet yolunda Kozlu muz için hayırlara vesile olmasını başarılı çalışmalarının devamını diliyorum dedi.
Ziyarette Zon Kar Der Zonguldak Karabük'lüler Derneği Başkan Yardımcısı Çatalağzı Belediyesi Sosyal ve Kültür işleri müdürü Tüm yerel sen sendikası Zonguldak il Başkanı Melih Kumbas Dernek Başkan Yardımcısı Arı pastanesi müdürü Orhan Burhan Hamarat Dernek başkan yardımcısı Suat güneş Dernek Başkan yardımcısı Mustafa Kocakaya hazır bulundu.

Kaynak: Ercan Demir