İsminin önermesinden dolayı Mukadder yalçın'a teşekkür ettiğini ifade eden baro başkanı Türker kapkaç konuşmasını da aday olmak ister misiniz sorusuna "Şu an için düşünmüyorum" şeklinde cevap verdi.

2 yıldır Baro başkanlığı görevini yaptığını ve öncelilerin Baro Başkanlığı olduğunu ifade eden Türker Kapkaç adaylık konusunda kesin olarak hayır da dememesi dikkat çekti.
Zonguldak Barosu Başkanı Türker Kapkaç şunları söyledi:

ŞU AN İÇİN DÜŞÜNMÜYORUM AMA GELECEKTE NE OLUR BİLİNMEZ..

Öncelikle Mukadder Hanım'a  görüşleri için ben teşekkür ediyorum. Yine Mukadder Hanım gibi bu zamana kadar birçok büyüğümüz, arkadaşımız, dostumuz bu konuda bize temennide bulunuyorlar. Neden düşünmüyorsun diye ama şunu söyleyeyim. Ben baro başkanlığı görevine geleli daha iki yıl oldu. Şu an aşamada  görevimizin başındayız. Tabii gelecekte ne olur ne gider? Bunu zamanla göreceğiz. Şu aşamada görevimin başındayım. Yani biliyorsunuz  siyasetten ben şu an uzaktayım. Bir baro başkanıyım. Gelecek ne götürür? Ona zamanla bakacağız.

SİYASETİ ŞU AN UZAĞIM..

Yani şu aşamada bunları konuşmak için çok erken. Yani ilk önce bir baroyu düşünüyoruz. Görevimizin başındayız. Yani bunu siyasetle şu aşamada herhangi bir ilişkimiz yok. Bu aşamada bunu söyleyebilirim. 

BELEDİYEYİ YAKINDAN TANIYAN BİRİSİYİM GEÇMİŞTE 5 YIL MECLİS ÜYELİĞİ YAPTIM BAŞKAN VEKİLİİĞ DE

Ben geçmişte zaten biliyorsunuz belediye meclis üyeliği görevinde bulundum. Beş yıl. Belediye Başkan vekilline de baktım. Yani belediyeye uzak bir insan değilim. Ama tabii şu anki şartlarda ben kendi işime odaklıyım. Şu aşamada düşünmüyorum"

(HABER -ERCAN DEMİR)

Editör: Metin Özden