ATV ekranlarında yayınlanan ve milyonlarca izlenen Esra Erol'un programına çıkan bir kadın, eşinin kendisini dadı Meryem'le aldattığını söyleyerek yardım istedi. Yayına çıkan Meryem isimli şahsın yıllar önce 8 yaşındaki bir çocuğu vahşice öldürdüğü ve bu nedenle hapis yattığı ortaya çıktı. Katil Meryem hakkındaki son bilgi ise Türkiye'nin tüylerini ürpertti. 

CEZAEVİNDEN ÇIKINCA KADIN OLMUŞ!

Meryem isimli şahsın, 16 yaşındayken 8 yaşındaki bir çocuğu öldürerek hapse girdiğine Serkan adlı bir erkek olduğu hapisten çıktıktan sonra da cinsiyetini ve ismini değiştirdiği ortaya çıktı. 

Meryem'in 2011 yılında 8 yaşındaki Hasret isimli çocuğu  "Sana kedileri göstereceğim" diyerek ıssız bölgeye çektiğini ve kafasına taşla vurarak annesiyle diri diri gömdüğü ortaya çıkmıştı. Hakkındaki iddiaları kabul etmeyen dadı Meryem ise "Bu olay yaşandığında ben 16 yaşındaydım. Adli Tıp Raporu'yla kanıtlandı. Olay tamamen kazayla gerçekleşti. Annem yapmadı" ifadelerini kullandı.

Zonguldak'ta iki yaşındaki bebeğe tecavüz edip öldüren caniye ağır ceza! Zonguldak'ta iki yaşındaki bebeğe tecavüz edip öldüren caniye ağır ceza!

Kaynak: Haber Merkezi