Suriye'nin İdlib kentinden gelen son dakika haberi yüreğimiz yandı. İdlib'de rejim unsurlarının kalleş saldırısı sonucunda 33 Türk askerimiz şehit düştü. Acı haber hepimizi yasa boğdu. 

Milletçe başımız sağ olsun. Allah, vatanı korumak için yaptığı bu mücadelede şanlı ordumuzu ve Mehmetçiğimizi muzaffer eylesin. Kahraman askerimiz İdlib'de, rejimin himayesinde yuvalanan terör örgütlerinden sınırlarımızı güven altına alırken, mazlum bölge halkını da katil rejimden korumak gibi kutsal bir vazife yerine getirmektedir. 

Son alçakça saldırı ile Türkiye'yi sindirmek, sınırlarını tehdit ederek bekasını tehlikeye düşürmek isteyenlerin oyunları, dün bozulduğu gibi bugün de devletimiz ve milletimizin kararlı duruşuyla bozulacaktır. Bundan asla bir kuşkumuz yok.

Bugün her zamankinden daha güçlü şekilde biriz ve birlikteyiz. Cenab-ı Hak şehitlerimize rahmet eylesin, yaralılarımıza acil şifa versin. Aziz milletimizin başı sağ olsun. Allah şanlı ordumuzu ve Mehmetçiğimizi çıktığı bu kutsal vazifede ve mücadelede muzaffer eylesin.

TÜRKİYE TEK BAŞINA KALDI VE KENDİ GÖBEĞİNİ KENDİ KESECEK

Bu olay bir kez daha gösterdi ki Türk’ün Türkten başka dostu yok.

Nato bu hain saldırıdan sonra yaptığı toplantı sonrasında sadece sözde üzüntülerini dile getirdiler. Bugün İsrail’in bir tane askeri öldürülseydi hepsi birden ayağa kalkardı.

Türk Silahlı Kuvvetlerimiz evet karşılığını misliyle verdi, ancak daha yüksek düzeyde bir karşılık, askeri harekat başlatılması gerekiyor. 

Türkiye olarak kendi göbeğini kendi kesecek. Bunun başka bir yolu yok.

Türkiye artık yalnızdır. 

MHP Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay “Gerekirse Şam’a girilmeli ve Eset zulmü sona erdirilmesi” açıklamasını bir kenara not edelim.

Bundan sonra karşımızda kim olur hepsine hesabı sorulmalıdır.

ZONGULDAK OLARAK TEK YÜREK OLDUK

Zonguldak olarak tek yürek olduk, şehitlerimizin acısına ortak olduk.

Her birinde Türk bayrağı bulunan yüzlerce taksiden oluşan konvoyla birlikte çarşıda tur atıldı, şehitlerimizin acısına ortak olundu.

Yine aynı şekilde her birinde Türk bayrağı asılı buluna minibüsler şehir turu attılar şehitlerinizin acısını ortak oldular.

Esnaflarımız bayrak kampanyası yaptılar, işyerlerin önüne bayrak astılar. Her yer kırmızı beyaz oldu.

Zonguldak ve Kozlu Belediyesi özel halk otobüsleri siyah bant ve Türk bayraklarıyla donatıldı.

İlçeler de aynı duyarlılık ve hassasiyet vardı. Konvoylar yapıldı, bayraklar donatıldı.

Zonguldak olarak şehitlerimizin acısına ortak olduk.

**

BUGÜN 29 ŞUBAT..

Bugün çok özel bir gün

Çünkü bugün 29 Şubat

4 yılda bir gelen bir gün

Doğum günü 29 Şubat olanları kutluyorum

Çünkü 4 yılda bir doğum günün kutlayabiliyorlar.

Çok merak ediyorum acaba Zonguldak’ta 29 Şubat doğumlu olan kaç kişi var.