Sevgili Okuyucular,

Sizlere bir soru sormak istiyorum?

Sizce çabuk mu unutuyoruz yoksa hiç unutmuyor muyuz?

Ne dersiniz? Fikri olan var mı?

Cevap C’mi diyorsunuz… Yoksa!

Kâh unutuyor kâh unutmuyoruz :))) Ne dersiniz; doğru cevap bu mu?

Benim cevabım bu ama illa ki de iki şık arasından tercih yapmamız gerekiyorsa ben çabuk unutuyoruz diyorum ve peşine de şu sözleri eklemek istiyorum.

“ Bizim şahsımızı ilgilendiren şeyleri değil ama toplumu, memleketi, yaşadığımız coğrafyaları, emekçileri, Kahraman Mehmetçiği, ekonomiyi, şiddeti, sapkınlığı, hırsızlığı, haksızlığı vb. konularda yaşanan şeyleri çarçabuk unutuyoruz. “

Toplumsal hafızamızda bir problem olduğu aşikâr; kimseler kızmasın lütfen bana. Kendimizi ilgilendiren konularda gösterdiğimiz hassasiyeti memleketimiz için çoğu zaman göstermiyoruz. Kâh korkuyoruz kâh düzenimiz bozulmasın kâh da bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyoruz. Üzülerek söylüyorum; korku ve düzen bozulmaması olayına kısmen hak veriyorum. Ne kadar hak versem de “ Ben susmamayı tercih ediyorum. “ elinden geldiğince ses çıkartıp mücadele edenlerden biri olduğumu düşünüyorum. Aman sakın yanlış anlaşılmasın kimseyi provoke etme derdinde değilim; sadece haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır hadisinden güç alıyorum.

**

Sevgili Okuyucular,

23 Nisan Sürprizi adı altında başlattığım Köy Okulu Kampanyasını Cuma günü gerçekleştirdim. Zonguldak Merkez İlçeye bağlı Himmetoğlu İlkokulunu ziyaret ettik. Oradaki kardeşlerimize kitaplar hediye ettik. Çocuklarımızı spora teşvik etmek ve fiziksel gelişimine destek olmak için futbol, basketbol ve voleybol topu hediye ettik. Okulun ve çocukların diğer ihtiyaçlarına elimizden geldiğince yardımcı olduk. Hatta çocuklarla çok güzel bir futbol maçı yaptık; benim içinde bulunduğum takım bir sıfır kazanmış olsa da o gün orada çocuklarımızın gülen yüzünü kazandık. 

Bu kampanyamın gerçekleşmesine ve bir kampanyamın daha başarıyla sonuçlanmasının gururunu yaşatan herkese teşekkür ediyorum.