Ve beklediğim cevap geldi..

AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, bir çok müjdeli haberler verdi.

Birincisi ilk olarak Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu ile ilgili olandı.

Bu özellikle beni ilgilendiriyor çünkü okuyucularım çok iyi biliyor üç önceki yazımda “İnşallah doğru değildir” başlıklı bir yazı kaleme almıştım.

O yazımda Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nun dört bir tarafın kapanıp kapanmayacağı konusunda kamuoyunda şüpheler bulunduğunu ve bu konuda 2018 bütçesinde bulunmadığı yönünde duyumlar aldığımız söylemiştik.

Bu duyumumuzu yazarak inşallah doğru değildir temennimi dile getirmiş bu konuyla ilgileneceğimi belirtmiştim.

Ertesi gün AK Parti Zonguldak İl Başkanı zeki tosun’un il başkanlığı adaylığı açıklamasına katılan AK parti Merkez disiplin kurulu Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, konuşmaların içinde stadyumuna değinerek, stadyumun dört bir tarafının kapatılacağı mesajını vermişti.

Hüseyin Özbakır Çarşamba günüde Merkez İçe teşkilatını organizasyonu ile bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Bu ziyaretin ilk uğradığı için Zonguldak’ın çok yakından takip etiği Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’ydu.

Beraberinde İl Başkanı zeki Tosun ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan ile birlikte Karaelmas kemal Köksal Stadyumu’nu ziyaret eden Hüseyin Özbakır, burada Kapalı Tribün inşaatı ile ayrıca sporcu fabrikası tesisi olarak adlandırılan, içerisinde spor salonları, Gençlik Spor müdürlüğü ile çok sayıda konseptin bulunduğu binanda incelemelerde bulundu.

Burada Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ve firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Hüseyin Özbakır burada ki açıklamasında Spor bakanı ile stadyumu görüştüğünü ve kendisine bakanı tama dediğini belirterek 2018 yılı içinde ihale edileceği müjdesini verdi.

Özbakır Zonguldak kamuoyunu merakla beklediği sorulara cevap vermiş oldu. Sporseverler bu konuda bekledikleri açıklamayı almış oldu.

Zonguldak (Resimde de görüldüğü gibi) istediği gibi modern bir stadyuma kavuşmuş olacak.

Biraz sabır yani

Bu kadar bekledik biraz daha bekleriz 

Zonguldak istediği stadyuma 2019 yılı sonuna kadar kavuşmuş olacak inşallah.

MİTHATPAŞA TÜNELLERİ VE TOKİ MÜJDESİ

AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır’ın müjdeleri sadece spor yönünden değil elbette.

Yatırımlar konusunda da bir çok sevindirici haber verdi.

Örneğin Mithatpaşa Tünellerinde öncelemelerde bulunan Milletvekili Özbakır, her biri 1500 metre uzunluğunda olan iki tüp halindeki Mithatpaşa tünellerini ihalesini yapıldığını ve çalışmalara yeniden başlanıldığını ve 2018 yılı sonuna kadar tünelde ışığın görüleceğini kaydetti.

Ayrıca Üzülmez TOKİ konutlarında da incelemelerde buluna Hüseyin Özbakır 766 konut şeklinde yapılacak olan toplu konutların ilk etabını 2018 yılı sonunda hak sahiplerine teslim edileceğini kaydetti.

Hatırlanacağı üzere Özbakır bir önceki günde hastane konusunda da aynı yerinde çok sıka sürede hastanenin ihale edileceği müjdesini de vermişti.

Zonguldak’ta gerçekten hak etiği hizmeti alması konusunda milletvekilleri çok gayret ediyor.Yatırımlar oldukça hız kazanmış durumda.

Çalışmaları yakından takip ediyoruz.

 

**

GÜNÜN SÖZÜ: Eğer hayal edebildiğin bir şeyse, yapabilirsin. Onların peşinden gidecek cesaretin varsa, bütün rüyaların gerçek olabilir.