Şehrimizde üniversite öğrencilerini yolunacak kaz gibi görenlere lanet olsun.

Hem Zonguldak Ticaret İl Müdürü olsun hem de Tüketici Hakları Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ali Topaloğlu olsun, son günlerde eğitim setleri satışı konusunda üniversite öğrencilerinden yoğun şekilde şikayet aldıklarını belirtiyorlar.

Acımasızca üniversite öğrencileri bir şekilde ikna edilerek kandırılıyorlar

Ve sonrasında yaşanan mağduriyetler.

Tüketicinin cayma hakkı normalde 14 gün olmasına rağmen, Tüketicilere yeterli bilgi verilmeden satış yapılması halinde cayma süresinin 1 yıl daha uzuyor ama bunu maalesef üniversite öğrencileri bilmiyorlar.

Ayrıca şehrimizde konaklama ve gıda konusunda da öğrencilerin yoğun şikayetleri söz konusu

Üniversite öğrencilerimiz bizim misafirlerimizdir

Nasıl bizlerin çocuklarımız başka illerde okuyorlar ve onlar orada misafir ise bu gençlerimizde bizim misafirlerimizdir.

Misafirlerimiz bizim için değerlidir.

Üniversite gençliğine sahip çıkmak hepimizin görevidir.

Lütfen onları yolunacak kaz olarak değil misafir olarak görelim

**

VATOS-KORAL-LAZER VE ZAFER.

Türkiye Akdeniz de petrol aramaya başlamadan önce sınırlar çizdi ve bu sınırlar içinde petrol arama gemilerimiz rahatlıkla petrol arıyorken, bölgede bulunan 200 civarı yabancı savaş gemisi bu sınırların içine giremiyor, hatta bu sınırlar içinde petrol arayan İtalyan petrol şirketine ait bir sondaj gemisi adeta kaçarcasına bu bölgeden uzaklaşıyordu, peki Neden ?

Neden Amerikan uçak gemisi bu bölgeye geleceğim demesine rağmen, bırakın gelmesini rotasını tamamen ters istikamete çevirmesinin sebebi neydi ?

Suud iHA'sının Libya üzerinde düşürülmesinin hangi silahla yapıldığına dair hala uzmanlar açıklama yapmamışken, yabancı basın bunun Türklerin işi olduğunu neden ısrarla söylüyor?

Neden Türkiye Akdeniz de elini kolunu sallayarak petrol ararken kimse sondaj gemilerinin yanına dahi yaklaşamıyor ????

İşte bir Türkiye gerçeği, bir Erdoğan aklının devreye soktuğu savunma sistemleri.... 

Özellikle Akdeniz dibinde stand by pozisyonunda yatan yüzlerce VATOS Balığı şeklinde olup, duran ve hareket halindeki gemilere, radara yakalanmadan alttan yapışarak patlayan mayınlar...!

İşte bu yüzen mayınlar o gördüğünüz devasa gemileri bir kaç dakikada hurda demir yığınına çevirebiliyor olması, bütün yabancı savaş gemilerinin o bölgeden hızla uzaklaşmasına sebep olmuştur ve bu yüzden bizim petrol arama gemilerimiz rahat bir pozisyonda arama

Faaliyetlerine devam etmektedir, 

hatırlayın, Deniz kuvvetleri komutanımız ne demişti?

"Akdeniz'i bir kaç saat içinde yüzen hiç bir şey bırakmayacak şekilde temizleriz" şimdi anlıyormuyuz ne denilmek istendiğini ?

Daha bitmedi...!!!

Suud'ların İHA'sını düşüren bir Türk lazer top sistemiydi, İHA da 35 mm çapında bir delik açılmış vaziyette yere çakıldığında, içerideki her şeyin yanmış olduğu görüldü ve bu lazer sistemi bütün bunları 450 km kare bir alan hakimiyeti ile sadece bir kaç dolarlık enerji harcayarak yapabiliyor !

Yine bitmedi...!!!

Ve bu gemiler, Uçaklar Türk karasularına girdiği an

KORAL Frekans karıştırıcı sistem sayesinde, bırakın bir birleri ile haberleşmeyi, nerede olduklarını dahi bilemez durumunda kalıyorlar, yani ne radar, ne telsizler hepsi aktivasyonda kör ve sağır tabir edilen konuma düşüyorlar.

Ve tabi ki Suriye’deki Zeytin dalı, Fırat kalkanı ve son olarak ise Barış Pınarı Harekatları

Koral sayesinde bir tane bile uzaktan bomba patlatma vakası yaşanmadı.

Teroristler kendi aralarında bile haberleşemedi.

Tamamen kör oldular

Ve daha kamuoyunun bilmediği gizli silahlarımız..

işte Erdoğan nasıl böyle yüksek perdeden konuşuyor sorusunun küçücük bir cevabı,

Allah ülkemizin birlik ve beraberliğin bozmasın