Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan'a karşı çirkin bir tezgah sahneye konuldu, birtakım kağıtlar elden ele dolaştırılıyor.

Ak Parti geleneğinde rastlanmamış bir durum…

Kongre sürecinin başlaması ile birlikte, Ak Parti'nin en güçlü ilçe başkanı konumunda olan Mustafa Çağlayan'ı, seçim yoluyla gönderemeyeceklerini anlayan bazı çevreler "karalama kampanyası" başlattı.

Tutar mı, tutmaz…

Aksine, Ak Parti teşkilatlarının, il başkanı, belediye başkanı ve milletvekilleinin çok iyi tanıdığı, ilimizde Ak Parti'ye güç katan en önemli isimlerden biri olan, yerel seçimlerde Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Selim Alan'ı bir an olsun yalnız bırakmayan Mustafa Çağlayan'ı bu gibi çirkin yöntemlerle devirmek olası değil…

Mustafa Çağlayan bu senaryonun farkında, Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Selim Alan, Zonguldak milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar ve Ahmet Çolakoğlu bu senaryonun farkında…

Üstelik tüm Ak Parti teşkilatları ile Zonguldak kamuoyu da farkında…

Sözün kısası, Mustafa Çağlayan yalnız değil…

Bu karalama kampanyasının yanıtı muhatapları tarafından mutlaka verilecektir.

Ak Parti'nin iç siyasetine çirkinlik bulaştırıp sonuç elde etmeye çalışanlara karşı en iyi yanıt ise kongrede seçim sandığında verilecek gibi görünüyor.