ÖZEL HABER

Zonguldak'ta ve ülkemizde son dönemlerde artan cinayetler, ölümler, kavga, darp olaylarının ardından vatandaşlar büyük bir endişe yaşamaya başladı. 
"POTANSİYEL KATİL ÜRETİYORUZ, BİREYSEL SİLAHLANMAYA HAYIR"
CHP Meclis Üyesi, Zonguldak Artvinliler Dernek Başkanı ve  Zonguldak Tüketici Hakları Yönetim Kurulu Üyesi Osman Bekaroğlu gündeme dair Yeni Adım'a çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Bekaroğlu bireysel silahlanmanın günümüzde çok acı sonuçlar doğurduğunu belirterek "Bir yaşam bir namlusun ucunda son bulmamalı. Bireysel silahlanmaya hayır" dedi.
"BİREYSEL SİLAHLANMAYA HAYIR"
Osman Bekaroğlu, "Acı ve gercek. Son zamanlarda toplumda bireysel silahlanmaya yöneldigini gözluyoruz.
Bu nedenle yaşam ne kadar değerli ama  birsey yok. Yasam bir namlunun ucunda sona erecek kadar ucuz olmadiği yapılan araştırmalar  sonunda ruhsatsız silahların  veya  ruhsatlı silahların artığı  insanların birer potansiyel  katil olacağı 
Ülkemizde genclerin cocukların  yetişkinlerin elinde bıçak silah  ve benzeri silahların  maganda kuruşunu sonucu ölüyorlar.
Son dönemlerde süratle artan Bireysel silahlanma her yerde  görmekteyiz insanlar araçlarına balta bıçak  gibi aletleri taşır oldular. Çok güçlü sık denetimlerin yapılmasını istiyoruz
Yaşanan acılara dikkat çekmek için yetkilileri uyarıyoruz. Silah değil kitap kalem tutalım"
(Haber: Ender Yüksel)

Editör: Oğulcan Öz