Yeniden Refah Partisi İl Başkan Vekili Recep Tunç ve yönetim kurulu üyeleri Zonguldak Gazeteciler Cemiyetini (ZGC) ziyaret etti.

ZGC'yi ziyaret eden Yeniden Refah Partisi İl Başkan Vekili Recep Tunç, mecliste gazetecilerin şartlarını iyileştirmek için teklif verdiklerini söyledi. Tunç ayrıca, Zonguldak'ta sürpriz başkan adayı çıkartacaklarını belirterek seçimlerde iddialı olduğunu da sözlerine ekledi.

ZGC Başkanı Derya Akbıyık ziyaretten dolayı il Başkan Vekil Recep Tunç'a ve beraberindeki heyete teşekkür ederek,
"Bugün bizi Yeniden Refah Partisi il yönetimi ziyaret etti. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bize  günümüzü kutlamaya gelmişler. Yeniden Refah Partisi gerçekten yeni kuruldu ama hem ülke geneli hem de ilimizde çok güzel etkin faaliyetler yapıyor. Son genel seçimlerde cumhur ittifakı olarak ortaya zaten önemli bir irade de koydular.  Bugünkü Cumhur İttifakı'nın da temelinin atılmasında başrol oynadılar.  Yeniden Refah hızlı bir yükselişte. Yeniden Refah Partisi bu yerel seçimlerde de anahtar olacaktır. Ziyaret için teşekkür ediyoruz."dedi.

TUNÇ: ÜLKEMİZDE VE FİLİSTİN- GAZZE'DE ŞEHİT OLAN GAZETECİLERE RAHMET DİLİYORUM

Yeniden Refah Partisi İl Başkan Vekili Recep Tunç'da , "10 Ocak Çalışan Dünya Gazeteciler günündeyiz. Karda, kışta, her türlü doğal afetlerde, zor şartlarda özveriyle görev yapıyorsunuz. Ve bu  çalışmalarını yaparken de şehit olan gazeteci kardeşlerimiz var. Onlara da Allah'tan rahmet diliyorum. Bundan sonra  görevlerini yaparken ayağına taş değdirmesin.  Başarılarının devamını diliyoruz. Filistin'de  savaşlarda 114 gazeteci kardeşimiz de şehit oldu. Allah onlara rahmet eylesin. Bundan sonra inşallah savaşlar olmaz." dedi 

''YENİDEN REFAH PARTİSİ OLARAK MECLİSTE GAZETECİLERİN ŞARTLARININ İYİLEŞTİRİLMESİ İÇİN TEKLİF VERDİK''

Mecliste gazetecilerin şartlarını iyileştirmek için teklif verdiklerini de belirten il Başkanım Vekili Recep Tunç, "Gazetelerimizin uygun ve güzel şartlarda görevini yapmaları için mecliste genel başkanımız  gazetecilerin şartlarının iyiletiştirmesi için teklifler veriyor. İnşallah bu teklif kabul edilip bütün siyasi partiler de duyarlı olur. Çalışan Gazeteler Gününüz kutlu olsun. Başarılarının devamını dilerim" dedi

''TUNÇ: SÜRPRİZ BAŞKAN ADAYLAR ÇIKARTACAĞIZ. SEÇİMLERDE İDDİALIYIZ''

Şu anda adaylarımız belirleniyor. İnce eleyip sık dokuma diye tabiri var. Onları değerlendiriyoruz inşallah.  Zonguldak halkına hizmet edebilmek için en değerli ve kaliteli adaylarımızın halkımızın karşısına çıkartacağız inşallah. 
 

Kaynak: Ercan Demir