Zonguldak Kent Konseyi tarafından çok önemli bir toplantı gerçekleştirildi.

Zonguldak Kent Konseyi tarafından Dedeman Otel’de hayvan haklarını tanıyan ve farkında olan şehir hayatını yaratılmasına katkıda bulunmak amacıyla “Hayvan hakları yol haritası toplantısı” gerçekleştirilirken, toplantını önemli konukları vardı. Vali Erdoğan Bektaş, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Elvanpazarcık Belediye Başkanı Hüseyin Uzun, siyasi ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri bu toplantıda yerini aldı. Tabi ki hayvan hakları konusunda ilimiz ve ülkemi genelinde bulunan derneklerin yöneticileri panelde konuşmacı olarak yer aldılar.

Toplantını açılış konuşmasın gerçekleştiren Kent konseyi Başkanı Yesari Sezgin, öyle bir cümle sarf etti ki

Sezgin, “Zonguldak’ta Maalesef ortaya konulan projelere bir kesim var ki proje içeriğine bakmadan kim tarafından hangi kurum tarafından yapıldığına bakarak sadece içeriğini bilmeden karşı çıkan bir kesim var maalesef sorunları aşmamız gerekiyor.'' İfadesini kullandı.

Yesari Sezgin bu sözüyle kimi yada kimleri kast etti bilemiyorum 

amaaklıma gelen şey ise,

Zonguldak Belediyesi’nde Kent konseyinin projesinin red edildiğiydi.

Yesari Sezgin bu sözlerini elbette boşuna söylememiştir.

Benim merak etiğim bu sözler acaba adresine ulaştı mı!

Bilinmez elbette!

Genel bir eleştiride olabilir

Ya da.. 

Bakalım bu eleştiriye nasıl bir karşılık verilecek

Ayrıca Zonguldak Kent Konseyi Başkanı Yesari Sezgin, son zamanlarda oldukça fazla eleştirilere maruz kalıyor.

**

ZTSO’NUN 100.YIL ZİRVESİ..

1919 yılında kurulan ve kurulduğu günden bu yana ilimizin ve bölgemizin ticaretini geliştirmek ve ekonomiye katkı sağlamak amacıyla üyelerine hizmet veren Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası bugün 100. Hizmet yılını kutluyor.

Zonguldak TSO kurulduğu günden bugüne Zonguldak için sürekli gelişimin öncüsü olmaya devam ediyor. Kuruluşundan bu yana projeleriyle ilimize yön veren oda, 100. Hizmet yılında da çağdaş yönetim anlayışını ve kalite standartlarını benimseyerek çalışmalarını sürdürüyor.

Ve bugün Dedeman Otel’de Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nın 100.Yıl zirvesi gerçekleştirilecek.

Zirveye Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ile TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da katılıyor.

ZTSO’nun 100. Yıllık geçmişinde emeği geçen ve ilimizin ekonomisine, ticaretine katkı veren üyelerle buluşularak kendilerine ödüller verilecek.

Türkiye’ni sayılı TSO ları arasında bulunan ZTSO ile ne kadar gurur duysak azdır.