Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Merkez Hakem Kurulu (MHK) ile Hakem Akademisi iş birliğinde tüm ülke genelinde illerde görev alan hakem ve gözlemcilere yönelik İl Hakem Kurullarının (İHK) koordinesinde değişen oyun kuralları ve sık rastlanılan pozisyonların değerlendirilmesi bazında eğitim yapılırken eğitime Hakem Akademisi üyesi Alper Aksu’da katılarak Hakem ve Gözlemcilerle tanıştı.

Klasman Hakemleri İl Hakemleri, İl Gözlemcileri ve Aday Hakemlerin katılımı ile gerçekleştirilen 2023-2024 Sezonu Merkez Hakem Kurulu ile Hakem Akademisi iş birliğinde Birol Horuzoğlu Şubat ayı İl eğitimi Zonguldak İl Hakem Kurulu Başkanı Doç. Dr. Evren Atış tarafından verildi.

Zonguldak Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşen İl eğitimi öncesinde Zonguldak hakem camiasına katkı vermiş merhum Birol Horuzoğlu için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı. 
Camiaya hizmet ederek büyük emekler vermiş Birol Horuzoğlu’na ahde vefa anlamında İl eğitimin adına da Birol Horuzoğlu’nun ismini eklediklerini söyleyen Zonguldak İl Hakem Kurulu Başkanı Doç. Dr. Evren Atış, “Yüksek katılımla gerçekleştirdiğimiz 2023-2024 Sezonu MHK-Hakem Akademisi Şubat ayı İl eğitimimizde camiamıza önemli katkılarda bulunan çok saygıdeğer Birol Horuzoğlu’nun adını da ekleyerek ahde vefa yapmak istedik. Genç hakemlere örnek olan Birol hocamızın ruhu şad olsun.” dedi.

Muhabir: Ercan Aygün